2015-01-22 07:18:57
Φωτογραφία για Εύφημος μνεία από τον Α/ΓΕΕΘΑ στον υπαξιωματικό που είπε στοπ σε ναύαρχο στην πύλη ΥΠΕΘΑ
Εύφημος μνεία του ίδιου του Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκου στον υπαξιωματικό του ΠΝ που δεν επέτρεψε την είσοδο ναυάρχου στο ΥΠΕΘΑ χωρίς να τηρηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες. Η σχετική απόφαση όπως πληροφορείται το onalert.gr έχει υπογραφεί από τον στρατηγό Κωσταράκο από τις 6 Δεκεμβρίου αλλά άγνωστο γιατί άπαντες το κρατούν ως…επτασφράγιστο μυστικό!

Η κίνηση του Α/ΓΕΕΘΑ είναι θετική και δείχνει ότι παρά το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα της άτυπης εξέτασης του περιστατικού και στο ΓΕΕΘΑ και στο ΓΕΝ και παντού εντός ΥΠΕΘΑ έχουν κατανοήσει τι συνέβη στην κεντρική πύλη. Ίσως κάποιοι στο ΠΝ εν ενεργεία και απόστρατοι να έχουν ακόμη απορίες αλλά ο Κωσταράκος μάλλον τις απάντησε με την εύφημο μνεία.

Το επεισόδιο

Ο ανώτατος έφθασε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και τον οδηγό μέχρι την κεντρική πύλη. Άγνωστο γιατί, δεν μπήκε με το αυτοκίνητο όπως κάθε πρωί εντός του στρατοπέδου Παπάγου. Αποβιβάστηκε και πήγε να μπει από την πύλη που εισέρχονται όλοι όσοι υπηρετούν και εργάζονται στο ΥΠΕΘΑ και τα Γενικά Επιτελεία.


Εκεί έβαλε την υπηρεσιακή του κάρτα στο ειδικό μηχάνημα που απελευθερώνει την “μπάρα” για να περάσει ο κάθε εισερχόμενος στο ΥΠΕΘΑ. Η κάρτα είχε απομαγνητιστεί και ο ανώτατος δεν μπορούσε να περάσει.  Ευγενικά ο υπαξιωματικός εξήγησε στον αξιωματικό ότι πρέπει να γίνει μια διαδικασία “εξακρίβωσης” των στοιχείων του! Και τότε ακολούθησε η έκρηξη του ανώτατου, ο οποίος του επανέλαβε τον βαθμό και την θέση που υπηρετεί και ζήτησε να τον αφήσει να περάσει!

Ο υπαξιωματικός επέμεινε στην διαδικασία και το αποτέλεσμα ήταν λίγη ώρα αργότερα να κληθεί από ανωτέρους του για να δώσει…εξηγήσεις!

ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr/stories/eyfimos-mneia-apo-ton-ageetha-ston-ypaxiomatiko-pou-eipe-stop-se-nayarxo/40203
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ