2015-01-22 09:21:15
Φωτογραφία για ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑ... ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥ ΝΕΤΟ!
Ο Φράνκο Ντάνιελ Χάρα είναι ο... «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσης και τώρα οι ερυθρόλευκοι κινούνται για στόπερ, με τον Λουίς Νέτο να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για την απόκτηση του Φράνκο Ντάνιελ Χάρα στον Ολυμπιακό, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Αργεντίνος εξτρέμ αποτελεί εισήγηση του Βίτορ Περέιρα, ενώ θετική άποψη κατέθεσε και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την Μπενφίκα είναι στο τελικό στάδιο και σύντομα ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Ελλάδα για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Χάρα παίζει και σαν δεύτερος επιθετικός, αλλά και ως ακραίος. Πρόκειται για τεχνίτη, ποιοτικό και ιδιαίτερα θεαματικό ποδοσφαιριστή, αφού ψάχνει τη φάση που θα ξεσηκώσει τον κόσμο.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται και για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με τον Λουίς Νέτο να παραμένει σε πρώτο πλάνο. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προσπαθούν να τελειώσουν με την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, που έχει επιλέξει ο Βίτορ Περέιρα.

Αν και ο διεθνής έπαιξε, όπως σας ενημερώσαμε, στο χθεσινό φιλικό της Ζενίτ στο Κατάρ, οι συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές συνεχίζονται.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμη ένας εξτρέμ, με τον Βλάντιμιρ Βάις να είναι υπό εξέταση...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ