2015-01-22 13:04:12
Φωτογραφία για ΤΟΣΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ...ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός θα δώσει 1,5 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα για να αποκτήσει τον Χάρα με τους «αετούς της Λισαβόνας» να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης.

Μια ανάσα από το να ολοκληρώσει την απόκτηση του Φράνκο Χάρα είναι ο Ολυμπιακός. Τα Πορτογαλικά δημοσιεύματα, όλο το προηγούμενο διάστημα, ανέφεραν πως ο Αργεντίνος ήταν αρκετά κοντά σε ομάδες της πατρίδας του που είχαν κάνει κρούσεις στη Μπενφίκα. Ο Βίτορ Περέιρα ωστόσο τον ζήτησε από τη διοίκηση των ερυθρόλευκων και η πρόθεση των ιθυνόντων του Ολυμπιακού να πληρώσουν για να πάρουν τον παίκτη ήταν αυτή που έκανε και τη διαφορά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πληρώσει 1,5 εκατ. ευρώ και να πάρει τον Φράνκο Χάρα. Στη συμφωνία, σύμφωνα με την εφημερίδα «Record», προβλέπεται να διατηρήσει η Μπενφίκα ένα ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή.

Επίσης, οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις παίζουν οι σχέσεις των ερυθρόλευκων με τους «αετούς της Λισαβόνας», οι οποίες είναι εξαιρετικές μετά και τις μεταγραφές των Σάμαρη και Φέισα στην πορτογαλική ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ