2015-01-22 14:06:10
Φωτογραφία για Άγνωστοι ξήλωσαν και έκαψαν τα πανό του ΚΚΕ στον Πλατανιά
Το καταστροφή των προεκλογικών του πανό, που είχαν αναρτηθεί στο δήμο Πλατανιά, καταγγέλει η ΝΕ ΚΚΕ Χανίων Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ΤΕ Πόλης και Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ, τις προηγούμενες ημέρες άγνωστοι κατέβασαν όλες τις αφίσες στο νομό ενώ κατέστρεψαν τα πανό του κόμματος βάζοντάς τους φωτιά.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Οι ΤΕ Πόλης και Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ καταγγέλλουν την αντιδημοκρατική και φασιστική συμπεριφορά απο «αγνώστους», που αφού πρώτα κατέβασαν αφίσες σε όλο τιο νομό τις προηγούμενες μέρες, προχώρησαν στην καταστροφη των προεκλογικων πανό που είχαν αναρτηθεί στον δήμο Πλατανιά, τα οποία όχι απλά κατέβηκαν απο τις θέσεις τους αλλά κάηκαν ολοκληρωτικά! Είναι άλλο ένα περιστατικό που προστίθεται σε προηγούμενα πανελλαδικά, στην προσπάθεια να φιμώσουν την φωνή του ΚΚΕ, μπροστά στις εκλογές.

Αποδεικνύει οτι μόνιμος στόχος είναι τα δημοκρατικά και λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες, είναι η πάλη του λαού, το ΚΚΕ
. Αυτοί που προέβησαν σε αυτή την κατστροφή, ενοχλούνται απο το περιεχόμενο των πανό, απο την παρέμβαση του ΚΚΕ, απο την επαναστατική πρότασή του. Ιδιαίτερα η καταστροφή τους λίγες μέρες πριν τις εκλογές αποδεικνύει την προσπάθεια τρομοκράτησης του χανιώτικου λαού, την παρεμπόδισή του απο το να στηρίξει το ΚΚΕ. Δεν θέλουν την επομένη των εκλογών να υπάρχει ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση, αντιμέτωπη με τους σχεδιασμούς του κεφαλαίου και τα αντιλαϊκά μέτρα που θα έρθουν.

Το ΚΚΕ δεν τρομοκρατήθηκε ποτέ και δεν θα το κάνει τώρα.Οι κομμουνιστές θα περιφρουρήσουμε το δικαίωμά μας να προβάλουμε τις πολιτικές μας θέσεις, με οποιοδήποτε τρόπο. Απάντησή μας είναι η καθημερινή μας πάλη για τα προβλήματα του λαού, η πάλη για την εξουσία του λαού. Καλούμε τον Χανιώτικο λαό να βγάλει συμπεράσματα απο αυτή την ενέργεια, ποιοι και γιατί χτυπούν το ΚΚΕ. Να δώσει απάντηση στην κάλπη την Κυριακή, ισχυροποιώντας το ΚΚΕ."
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ