2015-01-22 15:42:06
Φωτογραφία για Η δεύτερη απάτη σε βάρος ιερέα δεν «έπιασε»!
Η 28χρονη απατεώνισσα την «πάτησε» όταν προσπάθησε να εξαπατήσει για δεύτερη φορά τον ίδιο παπά Τηλεφωνούσε σε ιερωμένους με το πρόσχημα ότι ο σύζυγός της αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και η οικογένειά τους δεν είχε τα απαραίτητα και ζητούσε οικονομική ενίσχυση. Με τον τρόπο αυτό, φαίνεται πως έβγαζε «μεροκάματο» μια νεαρή Ελληνίδα.

Η 28χρονη απατεώνισσα την «πάτησε» όταν προσπάθησε να εξαπατήσει για δεύτερη φορά τον ίδιο παπά, έναν 73χρονο σε χωριό της Δράμας. Ο ιερωμένος θυμήθηκε ότι τον είχε πείσει στις 25 Νοεμβρίου να καταθέσει 85 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό που του έδωσε και αρνήθηκε να της δώσει κι άλλη «ενίσχυση». Αντίθετα, ενημέρωσε την Αστυνομία.

Άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δοξάτου Δράμας ταυτοποίησαν τα στοιχεία ταυτότητας της νεαρής δράστιδας και σχημάτισαν δικογραφία για απάτες σε βάρος της, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα. Πιθανότατα, όμως, ο 73χρονος δεν ήταν ο μόνος που εξαπάτησε και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν και άλλοι ιερείς έπεσαν θύματά της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ