2015-01-22 23:17:48
Φωτογραφία για Διευκρινιστική δήλωση για τις εθνικές εκλογές του Στρατηγού ε.α Φράγκου Φραγκούλη
ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΟΤΙ  Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ Αφορα στα Εθνικά χαρακτηριστικά  των υποψηφίων, τα οποία  προκρίνω εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, και ΟΧΙ σε κομματικούς σχηματισμους.

Επαναλαμβάνω μια ακόμη φορά ότι, η  Εθνική συνεννόηση και ενότητα την οποία επιζητώ, όπως την  αποζητά η τεράστια πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, δεν έχει χρώματα ούτε πολιτικά κόμματα.

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ  Στρατηγός ε.α.Φράγκος Φραγκούλης στηρίζει τις υποψηφιότητες όλων των κομμάτων που πιστεύουν στη δημοκρατία και στα ιδανικά της Πατρίδας μας.

 

Υ.Γ Σας παραπέμπω στην αρχική μου δήλωση της 20ης Ιανουαρίου, η οποία δεν έχει καμιά κομματική αναφορά, όπως  θεωρούν οι ανωτέρω συγκεκριμένοι κύκλοι.

 

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εν όψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, θεωρώ επιβεβλημένη  αναγκαιότητα την  εθνική ομοψυχία, για την αντιμετώπιση των επερχόμενων προκλήσεων όλων όσων επιβουλεύονται την ακεραιότητα της πατρίδας και του έθνους μας.


Οι Έλληνες πρέπει να μείνουν ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αναζητώντας αυτά που τους ενώνουν και όχι αυτά που τους χωρίζουν.

Σε αυτό το επίπεδο λοιπόν αισθάνομαι υποχρέωση να δηλώσω την συμπαράσταση μου  στις υποψηφιότητες εκείνες, οι οποίες διαθέτουν τα απαιτούμενα δημοκρατικά, εθνικά, χαρακτηριστικά, πιστεύοντας στις θεμελιώδεις αξίες , με πρώτη την πίστη στα Ιερά και τα  Όσια της Ελληνικής μας φυλής.

Όπως συμπεριφέρθηκα,  ως Έλλην Αξιωματικός που ορκίστηκε Πίστη και Αφοσίωση στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, στους υφισταμένους μου, χωρίς διακρίσεις και προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες, έτσι συνεχίζω και τον δρόμο μου, με μόνο γνώμονα την Ελλάδα μας.

 

 

Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης

Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ