2015-01-23 15:20:12
Φωτογραφία για ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΙΩΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Μετά τις αρκετά καλές επιδόσεις των αθλητών μας από το αγωνιστικό τμήμα Κολύμβησης στη Χειμερινή Ημερίδα ορίων της Κ.Ο.Ε. οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται.

Μετά τις αρκετά καλές επιδόσεις των αθλητών μας από το αγωνιστικό τμήμα Κολύμβησης στη Χειμερινή Ημερίδα ορίων της Κ.Ο.Ε. οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται. Ο σύλλογος μας θα λάβει μέρος με 42 αθλητές-τριες στην Ημερίδα ορίων που διοργανώνει ο Ναυταθλητικός Γ.Σ. " Αρτεμις '78 " την Παρασκευή και το Σάββατο (23-24/1) στο κολυμβητήριο της Νίκαιας . Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 17:30, θα συνεχιστούν το Σάββατο στις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρωθούν την ίδια μέρα στις 17:00.

Εκτός της αποστολής του Ολυμπιακού από την δεύτερη αγωνιστική υποχρέωση για το νέο έτος παραμένουν οι Σπύρος Γιαννιώτης, Αντώνης Φωκαϊδης, Απόστολος Χρήστου και η Κέλλη Αραούζου που μαζί με τον τεχνικό του Θρύλου και ομοσπονδιακό προπονητή, Νίκο Γέμελο βρίσκονται στο Μπλουμφοντέιν της Νότιας Αφρικής στα πλαίσια της προετοιμασίας τους με την Εθνική.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ