2015-01-23 21:22:04
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΜΠΕΛ ΚΑΙ ΒΑΪΣ...
Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή των Τζόελ Κάμπελ και Βλάντιμιρ Βάις στον Ολυμπιακό ήταν πολλά.

Όμως είναι δύο περιπτώσεις που δεν... "παίζουν" για τους ερυθρόλευκους και μάλιστα για συγκεκριμένους λόγους.

Σε ό,τι αφορά τον Κοσταρικανό, η Άρσεναλ θα δέχονταν να τον πουλήσει, αλλά οι απαιτήσεις της ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μαζί με την Εφορία, αυτό το ποσό θα ξεπεράσει τα 15 εκατ. ευρώ, νούμερο που δεν είναι τόσο εύκολο να πλησιάσει μια ελληνική ομάδα, ακόμα και αν αυτή είναι ο Ολυμπιακός.

Όσον αφορά τον Βάις η περίπτωση είναι κάπως... διαφορετική. Ο Σλοβάκος εξτρέμ θα ήθελε να γυρίσει στο Λιμάνι, εάν είχε την ευκαιρία, αλλά και πάλι δεν είναι τόσο απλό το θέμα.

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και η ομάδα του στο Κατάρ, η Λεκβίγια, δεν είναι διατεθειμένη να τον δώσει. Ποντάρει πολλά στον Σλοβάκο εξτρέμ και οι απαιτήσεις της είναι αρκετά μεγαλύτερες από τα χρήματα που είχε δώσει πριν από ένα χρόνο στον Ολυμπιακό, για να τον αποκτήσει.

Έτσι, υπό αυτές τις συνθήκες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν μπορούν να ασχοληθούν ούτε με τον Κοσταρικανό, ούτε με τον Σλοβάκο, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ