2015-01-23 21:44:05
Φωτογραφία για «ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Ο Αντερλάν Σάντος μιλάει στο "gazzetta.gr" και δηλώνει θετικός στην προοπτική του Ολυμπιακού, ενώ ςπιβεβαιώνει τις επαφές και την πρόταση ο πρόεδρος της Μπράγκα!

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους της «O' Jogo», ο Αντερλάν Σάντος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, όπως σας ενημερώσαμε. Μάλιστα, οι Ίβηρες έκαναν λόγο για πρόταση έξι εκατομμυρίων από τους ερυθρόλευκους, ένα ποσό που για κεντρικό αμυντικό μόνο... μικρό δεν είναι.

Φέτος, ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ είναι βασικότατος με την Μπράγκα και έχει μπει στο... μάτι αρκετών ομάδων από το εξωτερικό. Το πιθανότερο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Από την Μπράγκα περιμένουν να βάλουν ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία τους από τη μεταγραφή του και στη χώρα του τον βλέπουν σαν έναν νέο... Πέπε. Με τα καλά του και τα κακά του!

Ο ίδιος, πάντως, με δηλώσεις του έριξε το... μπαλάκι στον Ολυμπιακό!


Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός παραδέχθηκε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον από Ελλάδα!

«Με έχουν ενημερώσει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω κάτι. Ξέρω ότι γενικά υπάρχουν αρκετές συζητήσεις με την ομάδα μου και άλλα κλαμπ. Σε αυτά βρίσκεται και ο Ολυμπιακός», είπε αρχικά.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παίξει στους ερυθρόλευκους τόνισε: «Ναι, φυσικά και θα ήθελα. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και θα με ενδιέφερε αυτή η προοπτική», υποστήριξε χαρακτηριστικά, αφού συν τοις άλλοις, η συμμετοχή στο Champions League είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Η ιστοσελίδα επικοινώνησε και με τον πρόεδρο της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαντόρ, ο οποίος επίσης επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ωστόσο ότι η ομάδα του θέλει 10 εκατομμύρια για να τον δώσει!

«Έχει υπάρξει επαφή με τον Ολυμπιακό, είναι μια από τις ομάδες με τις οποίες έχουμε μιλήσει και μας έχει κάνει πρόταση. Πρέπει να σας πω όμως ότι μιλάμε και με ομάδες από Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία και για να τον δώσουμε θέλουμε 10 εκατομμύρια! Τον έχουν παρακολουθήσει πολλές ομάδες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως είναι λογικό, οι άνθρωποι της ομάδας του θέλουν να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από την μεταγραφή του και είναι έτοιμοι για σκληρές διαπραγματεύσεις, τις οποίες είναι άγνωστο πόσοι από τους... μνηστήρες είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ShowSongMetadata: Cydia tweak new free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ShowSongMetadata: Cydia tweak new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ