2015-01-23 23:58:12
Φωτογραφία για Η... ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΡΝΤΕΝ!
Με μια μεγάλη ατάκα, μετά τη τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμποράλ στο ΣΕΦ, ο Τρέμελ Ντάρντεν τα είπε... ΟΛΑ!

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τους Βάσκους σε 6 λέξεις περιέκλεισε τα πάνυα!

"Ο ΚΟΟΥΤΣ ΜΑΣ ΗΡΕΜΗΣΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ", είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος αφού στο β' ημίχρονο βγήκε άλλος... Ολυμπιακός στο παρκέ, τότε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος το έκανε πολύ καλά!

Η συγκεκριμένη ατάκα σημαίνει πάρα πολλά, τόσο για τα αποδυτήρια του Θρύλου, όσο και για τον τρόπο που λειτουργεί ο Σφαιρόπουλος και το μεταδίδει στους παίκτες του. Άλλωστε ο Ντάρντεν δεν στάθηκε ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση ούτε σε συστήματα τακτικής, αλλά στην ηρεμία και το "step by step", βήμα - βήμα, που έπρεπε να παίξει ο Ολυμπιακός στο β' ημίχρονο για να φτάσει από το -9 στο... +12!

Ο Έλληνας τεχνικός με πολύ έξυπνες κινήσεις, όπως και αυτή με τον Βασίλη Σπανούλη που τον απέσυρε ένα λεπτό πριν λήξει η αναμέτρηση με τους Βάσκους προκειμένου να "πάρει" όλο το χειροκρότημα που του άξιζε από τον ερυθρόλευκο κόσμο, δείχνει κατ' αρχήν ότι σέβεται τους παίκτες του και τους έχει "κερδίσει" με τον τρόπο του, πράγμα που μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ομάδα και τα αποτελέσματα είναι πλέον... ορατά!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ