2015-01-24 13:07:16
Φωτογραφία για Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ!
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκτός από τις εντυπώσεις έχει "κερδίσει" και τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά κυρίως τους ίδιους τους παίκτες του!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλοι ανεξαιρέτως στις δηλώσεις τους τόνισαν πως με αυτά που τους είπε στο ημίχρονο ο προπονητής τους, κατάφερε να τους... "αλλάξει" το μυαλό, να ηρεμήσουν και τελικά να πάρουν το παιχνίδι με τη Λαμποράλ και μάλιστα με διαφορά!

Οι κινήσεις άλλωστε του Σφαιρόπουλου στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι πάντα με μυαλό και ψυχραιμία! Ξέρει όμως και να επιβραβεύει και να... "ανεβάζει" τους παίκτες του, με απλές κινήσεις που "λένε" πολλά!

Όταν το ΣΕΦ αποθέωνε τον αρχηγό λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο παρκέ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε μία απλή όσο και σημαντική κίνηση.

Έβγαλε από το παιχνίδι τον Βασίλη Σπανούλη στο 39' για να εισπράξει την αποθέωση και το χειροκρότημα που άξιζε για ακόμα μία φορά. Αυτό ήταν... Το ΣΕΦ σηκώθηκε στο πόδι για τον μεγάλο αρχηγό (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ήταν απλή όσο και τεράστια η κίνηση του Σφαιρόπουλου, από αυτές που κερδίζουν τους παίκτες και του αξίζουν πολλά μπράβο γιατί εκτός από καλός προπονητής ξέρει πως να παίρνει το μάξιμουμ από τον κάθε του παίκτη...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ