2015-01-24 14:43:06
Φωτογραφία για Η χαλαρή βόλτα του Τσίπρα στα Χανιά με τσικουδιές - H ελπίδα έρχεται Αλέξης Τσίπρας έγραψε σε φυλλάδιο μαθητή [photos+video]
Χθες ο Αλέξης Τσίπρας από το Ηράκλειο όπου έκλεισε την αυλαία της προεκλογικής του μάχης, ζήτησε από τους ψηφοφόρους να του δώσουν την "πρώτη ευκαιρία" να αναλάβει με αυτοδυναμία τη διακυβέρνηση της χώρας.

Σήμερα το πρωί, σε μια ηλιόλουστη ημέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με χαλαρή διάθεση, παίρνοντας μια "ανάσα" από τον "εκλογικό πυρετό" των τελευταίων ημέρων και λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι καλπες, βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια βόλτα στα Χανιά, προτού αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο κ. Τσίπρας, συνοδευόμενος από τοπικά στελέχη του κόμματος και υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον Ν. Χανίων, επισκέφτηκε αρχικά την Δημοτική Αγορά όπου και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες όλων των ηλικιών που τον προσέγγισαν αρπάζοντας την ευκαιρία να του εκφράσουν σύντομα τις αγωνίες τους.


Χαρακτηριστική στιγμή ήταν όταν ένας μαθητής πλησίασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και του ζήτησε να του υπογράψει πάνω σε ένα φυλλάδιο.

"Η ελπίδα έρχεται. Αλέξης Τσίπρας" ήταν οι λέξεις που έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον μικρό μαθητή

Ιδιαίτερη αίσθηση όμως έκανε και ο διάλογος ένος άνεργου πολίτη με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από τον οποίο ζήτησε να του δώσει απάντηση στο τι θα κάνει για να βρεθούν δουλειές.

Κάνοντας μια στάση σε γνωστό κατάστημα με παραδοσιακά εδέσματα, ο κ. Τσίπρας ήπιε ελληνικό καφέ και δοκίμασε παραδοσιακή μπουγάτσα.

Υπενθυμίζεται ότι στς τελευταίες βουλευτικές εκλογές τα Χανιά αποδείχτηκαν ιδιαίτερα "φιλόξενα" για τον Αλέξη Τσίπρα δίνοντας συνολικά ποσοστό 33,77% στο ΣΥΡΙΖΑ έναντι του 20,43% της ΝΔ και του 13,67% του ΠΑΣΟΚ.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ