2015-01-25 13:57:06
Φωτογραφία για Τι να ψηφίσω ή τι να μην ψηφίσω; Εκλογές στην χώρα της Δημοκρατίας (!)
Για ακόμη μία φορά έχουμε μία "Γιορτή της Δημοκρατίας". Για ακόμη μία φορά ο…κυρίαρχος λαός καλείται να αναδείξει με την…δύναμη του το ποιοι θα τον εκπροσωπήσουν (άγνωστο για πόσο διάστημα).

Οι υποσχέσεις ένθεν και ένθεν πάνε κι έρχονται.

Οι υποψήφιοι…θαυματοποιοί υπόσχονται τα πάντα προκειμένου να αποσπάσουν την μεγάλη δύναμη που ακούει στο όνομα Ψ Η Φ Ο Σ .

Οι Έλληνες και Ελληνίδες υπήκοοι οφείλουν με ξεκάθαρο μυαλό να ψηφίσουν αυτόν που κατά την γνώμη του θα μπορέσει να οδηγήσει την χώρα μας με σύνεση και σοβαρότητα σαν καλός καπετάνιος και ουχί σαν καπετάνιος του Τιτανικού.

Οφείλουν να δώσουν την ψήφο τους σε αυτόν που θα μετατρέψει την ελπίδα των ανθρώπων σε πραγματικότητα και όχι σε άπιαστα όνειρα.

Είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε πολύ σοβαρά πριν ρίξουμε τον φάκελο μέσα στην κάλπη γιατί όπως γράφει και στα καταστήματα “Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο (στην προκειμένη περίπτωση από την κάλπη) ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.”


Το να μην ψηφίσουμε ούτε καν πρέπει να περνάει από το μυαλό μας, γιατί έτσι ευνοούνται μόνο οι “μεγάλοι”.

Οι Ευρωπαίοι δεν είναι ούτε φίλοι μας αλλά ούτε και εχθροί μας. Δείτε το απλά όπως τις τράπεζες. Όσο σου δανείζουν και πληρώνεις τις δόσεις, όλα καλά και χαμογελαστά. Μόλις όμως σταματήσεις να πληρώνεις λόγω αδυναμίας, αμέσως πραγματοποιούνται κατασχέσεις και σου παίρνουν ότι έχεις και δεν έχεις. Άρα όπως έλεγε και η γιαγιά μου : “Αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς, μην περιμένεις από κανέναν να σε ξύσει” !

Από τότε που μπήκαμε σε αυτά τα μνημόνια τα απανωτά χαστούκια και η οικονομική εξαθλίωση του περισσοτέρων από εμάς είναι ένα γεγονός υπαρκτό και όχι αποκύημα της φαντασίας.

Ξεχάστε τις πελατειακές σχέσεις μεταξύ υποψηφίων και ψηφοφόρων που χρόνια τώρα γίνεται ένα ατέλειωτο αλισβερίσι με τελικούς χαμένους όλους μας και πάνω απ’όλα την αξιοκρατία σε όλους τους τομείς. Τολμήστε και ψηφίστε με βασικό γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και όχι το ατομικό συμφέρον.

Μην πιστεύετε τους κόλακες αλλά προσπαθήστε να εμβαθύνετε σε αυτά που κρύβουν πίσω από τα λόγια και στις προθέσεις τους.

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να καθοδηγείται όπως τα πρόβατα. Όντα με νοημοσύνη είμαστε (τουλάχιστον έτσι αναφέρουν οι βεβαιώσεις της επιστήμης).

Θεωρήστε ότι με την ψήφο σας καθορίζεται όχι μόνο το μέλλον το δικό σας αλλά και των παιδιών και των εγγονιών σας.

Το να ψηφίζεις δεν είναι μία κωμική πράξη αλλά μία πάρα πολύ σοβαρή πολιτική κίνηση.

Απορία: Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι τα μεγάλα (τουλάχιστον) κόμματα χρωστούσαν μέχρι και στους υπαλλήλους τους. Οι διαφημίσεις στα ΜΜΕ που πέφτουν, σε τι χρήμα πληρώνονται;

Κλείνω με ιστορικά λόγια που είπε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης :

“Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για τη λευτεριά της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω.”

Εάν φτάσατε μέχρι το τέλος αυτών των σκέψεων μου που αποτυπώνονται στην οθόνη του Η/Υ, ένα έχω να σας πω :

Καλή ψήφο σε όλους και είθε (πάντα με την βοήθεια του Θεού) η Ελλάδα ποτέ να μην πεθάνει !!!!

Γ.Π.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ