2015-01-25 17:31:03
Φωτογραφία για Ν. Νικολόπουλος: Σήμερα ψηφίζουμε για την Ελλάδα
«Ψηφίζουμε με χαμόγελο, για το χαμόγελο που πρέπει να επιστρέψει. Ψηφίζουμε με ελπίδα, για την ελπίδα που πρέπει να αναστηθεί. Ψηφίζουμε... Ανεξάρτητους Έλληνες, για την Ελλάδα όλων μας».

Αυτά δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με τους ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο Ν. Νικολόπουλος προσήλθε και ψήφισε στο 431 εκλογικό τμήμα στις 12.00 σήμερα το πρωί και αμέσως μετά εξέφρασε την βεβαιότητά του για την εκπροσώπηση των ΑΝΕΛ στη νέα Βουλή, την οποία μάλιστα, χαρακτήρισε και ως «νίκη του λαού απέναντι σε όλους όσοι πολέμησαν με λύσσα την ομάδα των έντιμων πατριωτών του Πάνου Καμμένου».

Τέλος, ο Ν. Νικολόπουλος κατέληξε: «Με την βοήθεια του Θεού και την εμπιστοσύνη των Αχαιών, θα είμαι και εγώ εκεί, κοντά στον Πάνο Καμμένο και τις δυνάμεις της νέας Ελλάδας για να ξεκινήσει από την Δευτέρα η προσπάθεια να ξαναπάρουμε την χώρα στα χέρια μας. Οι πολίτες που ξεγελάστηκαν από τον Σαμαρά, ξέρουν ότι καμία ψήφος ανοχής δεν μπορεί να υπάρξει στον πολιτικό που παραμόρφωσε μία ιστορική λαϊκή παράταξη. Ξέρουν επίσης, ότι η ψήφος στη ΝΔ είναι μία χαμένη ψήφος. Γιατί εκείνο που έχει σημασία τώρα είναι, ούτε νέους ηγεμονίσκους να δημιουργήσουμε, ούτε να αφεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμος, δηλαδή στο έλεος των ακραίων του…».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ