2015-01-26 13:23:40
Φωτογραφία για ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο θα επισκεφθεί στις 14:30 ο Αλέξης Τσίπρας, για να του ανακοινώσει ότι δεν θα παραστεί στην ορκωμοσία του, γιατί η ορκωμοσία θα είναι πολιτική. 

Η συνάντηση Αλ. Τσίπρα και Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, θα γίνει πριν από την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. 

Η ορκωμοσία του Αλέξη Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο θα γίνει σήμερα στις 16:00, χωρίς την παρουσία του Αρχιεπισκόπου. Σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο θα γίνει και με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Ο Αρχιεπίσκοπος δεν θα παραστεί, ωστόσο εκεί θα βρίσκεται ο αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, έτσι ώστε όποιος από τους υπουργούς θέλει, να ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο. Πάντως, ο Αρχιεπίσκοπος θα είναι παρών στον αγιασμό της νέας Βουλής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο χθες το βράδυ, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. 

Τηλεφώνησε ο ίδιος σήμερα στις 09:00 το πρωί για να ζητήσει συνάντηση πριν από την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ