2015-01-27 17:47:04
Φωτογραφία για Δείτε τι μοίρασε Ινδός Κροίσος στους υπαλλήλους του και θα μεταναστεύσετε
Ανοιχτοχέρης το λιγότερο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Σάβτζι Ντολάκα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας εξαγωγής διαμαντιών στην πόλη Σουράτ, της Ινδίας Ο ίδιος έκανε δώρο στους υπαλλήλους του, συνολικά 491 αυτοκίνητα και 570 διαμαντένια κολιέ στο πλαίσιο της ινδουιστικής γιορτής του φωτός του Ντιβάλι. Και δεν σταμάτησε εκεί, αφού έδωσε και χρήματα σε όσους ήθελαν να αγοράσουν κάποιο σπίτι!

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος επιβράβευσης που ακολουθούμε. Οι εργαζόμενοι που επέδειξαν συνέπεια και αποτελεσματικότητα την τελευταία πενταετία επιβραβεύτηκαν» είπε ο γραμματέας του, Νάρες Μαγιάνι.

Συνολικά, τα δώρα στοίχισαν 500 εκατομμύρια ρουπίες, δηλαδή 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τον Ινδό κροίσο, οι υπάλληλοι του είναι τόσο ενθουσιασμένοι που αποδίδουν και καλύτερα.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι δεν θα του λείψουν κιόλας τα λεφτά που έδωσε για τα δώρα μιας και η εταιρεία του έχει ετήσιο τζίρο 60 δισεκατομμύρια ρουπίες (περίπου 760 εκατομμύρια ευρώ), και διατηρεί γραφεία στο Βέλγιο, το Χονγκ Κονγκ και τη Βρετανία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ