2015-01-28 21:48:48
Φωτογραφία για ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401: Αστυνομικός αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της μητέρας του
Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 το... μεσημέρι της Τετάρτης. Ένας 31χρονος αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο προχώρησε σε αυτοχειρία και μάλιστα μπροστά στα μάτια της τραγικής του μητέρας.

Ο νεαρός αστυνομικός που υπηρετούσε σε Αστυνομικό Τμήμα του κέντρου της Αθήνας, σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και μάλιστα νοσηλευόταν στο 401, ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας που πραγματοποίησε μόλις την Τρίτη, όταν και αυτοπυροβολήθηκε στο στομάχι.

Το μαρτύριο που ζούσε ο άτυχος νεαρός από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ήταν δυσβάσταχτο όμως. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το μεσημέρι, έπεσε στο κενό από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο και από τον 3ο όροφο της πτέρυγας του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν.

Η τραγική μάνα που μπροστά στα μάτια της εκτυλίχθηκε η φρικτή αυτή σκηνή, σε κατάσταση σοκ άρχισε να καλεί σε βοήθεια και παρά την άμεση επέμβαση των γιατρών, ήταν ήδη αργά, αφού ο θάνατος του άτυχου νέου επήλθε σχεδόν ακαριαία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ