2015-02-05 19:00:48
Φωτογραφία για Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ!
Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας απόψε στο ΣΕΦ, για την 6η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Ένα μεγάλο ευρωπαϊκό... ντέρμπι, με έντονο παρελθόν, δύο από τις κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια. Η καλύτερη επίθεση του θεσμού για φέτος, την οποία διαθέτουν οι Ρώσοι (89.7 πόντοι), απέναντι στην κορυφαία και πιο σκληρή άμυνα της λίγκας, την οποία έχουν οι ερυθρόλευκοι (69.7 πόντοι).

Στόχος των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου να επιστρέψουν στις νίκες, κάνοντας το 5-1, ύστερα από την πρώτη ήττα τους στο γκρουπ απέναντι στην Εφές στη Κωσνταντινούπολη.

Άπαντες στο Λιμάνι γνωρίζουν πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διαθέτει μία ισχυρή ομάδα, όντας αήττητη (με 15-0 ρεκόρ) στη Euroleague και θέλουν να γίνουν οι πρώτοι που θα τους κερδίσουν!

Ενδεχόμενη νίκη άλλωστε, πέρα ότι θα δώσει αυτοπεποίθηση στους ερυθρόλευκους, θα αυξήσει και τις πιθανότητες τους για την κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων στο γκρουπ που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της Euroleague.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ