2015-02-07 18:41:09
Φωτογραφία για Απίστευτο και όμως ΠΑΣΟΚικό
Αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες δεν πρέπει να έχει προηγούμενο στα εσωκομματικά του πράσινου κόμματος. Η διαδοχή μπορεί να έχει... ανοίξει για τα καλά και η προσέλκυση στελεχών, προκειμένου να στηρίξουν την μία ή την άλλη υποψηφιότητα, να πραγματοποιείται με γρήγορους ρυθμούς, αλλά δεν λείπουν και τα ευτράπελα.

Για παράδειγμα, δεν είναι λίγα τα μεσαία στελέχη που δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τους υποψήφιους δελφίνους και για αυτό επιλέγουν την τακτική να απαντούν σε περισσότερους του ενός ότι θα τους στηρίξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περιπτώσεις που έχουν έρθει στα αυτιά μας δεν είναι λίγες και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί. Όπως μας είπαν ορισμένα από αυτά τα στελέχη, πέρασαν οι εποχές που υπήρχαν φανατικοί υποστηρικτές του ενός και του άλλου δελφίνου και περάσαμε στην εποχή μιας χαλαρής σχέσης που η οποιαδήποτε στήριξη θα γίνει στο τέλος και ανάλογα τη συγκυρία. Μάλιστα, πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι υπήρξε και στελέχη που συναντήθηκαν με δύο υποψήφιους δελφίνους και μάλιστα την ίδια ημέρα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ