2012-05-02 11:51:33
Φωτογραφία για Στηρίζει τον Λουίς Ενρίκε ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα
Ο Βάλτερ Σαμπατίνι με δηλώσεις του στο Sky Sport Italia εξέφρασε την ελπίδα να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα ο Λουίς Ενρίκε.

Ασπίδα προστασίας στον Λουίς Ενρίκε ύψωσε ο Βάλτερ Σαμπατίνι,παρά το νέο στραβοπάτημα με την Κιέβο.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν τα έχει πάει καλά στην πρώτη του χρονιά στη Ρόμα, δεν είναι αρεστός σε μεγάλη μερίδα του κόσμου, αλλά ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα τον στηρίζει.

Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο αν ο 41χρονος θα συνεχίσει στους "τζιαλορόσι" και τη νέα σεζόν. Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, όμως, είναι πιθανό ν' αποχωρήσει στο τέλος της φετινής χρονιάς.

Ωστόσο, ο Σαμπαντίνι, ο οποίος είχε τονίσει και στο παρελθόν πως δεν είναι ο Ενρίκε το πρόβλημα, με νέες του δηλώσεις στο Sky Sport Italia ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να δει τον Ισπανό τεχνικό να παραμένει στο τιμόνι της Ρόμα.

"Συνεχίζουμε να ελπίζουμε πως θα μείνει, επειδή γνωρίζουμε πως μπορεί να φέρει πολύ μεγάλα αποτελέσματα και πρόκειται για έναν ειλικρινή, πιστό και αφοσιωμένο σε αυτό που κάνει άνθρωπο" είπε και προσέθεσε:

"Ωστόσο, θα πρέπει να εκτιμηθεί η κατάσταση και να πάρει τη σωστή απόφαση για εκείνον και την οικογένειά του. Η αβεβαιότητα του προκύπτει κυρίως από το γεγονός πως δεν τυγχάνει της αναγνώρισης που θα ήθελε και αυτό επηρεάζει αρνητικά την ομάδα. Στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να ζυγίζεις όλες τις παραμέτρους. Θα περιμένουμε, όμως, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ