2012-05-02 12:27:33
Φωτογραφία για Πήγε να εισπράξει τις επιταγές που είχε κλέψει από το πρώην αφεντικό του!
Μία περίεργη ιστορία, με σκιές, παρασκήνιο και αντιμαχίες φέρνει στο προσκήνιο η υπόθεση σύλληψης ενός 59χρονου Ηρακλειώτη , για απάτη και υπεξαίρεση. Ο 59χρονος συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ενώ είχε προηγηθεί ένα 24ωρο ερευνών για το μεγάλο κόλπο που επιχείρησε να στήσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία εκπροσώπου πιστωτικού ιδρύματος, την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι, ο 59χρονος αφού παρέδωσε επιταγή με σκοπό την είσπραξη της, στην τράπεζα, κατά τον έλεγχο και διαπίστωση της ακυρότητας αυτής, τράπηκε σε φυγή, ενώ το φύλλο επιταγής παραδόθηκε και κατασχέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Από την προανάκριση , προέκυψε ότι ο 59χρονος είχε απασχοληθεί στην επιχείρηση 66χρονου επιχειρηματία στο Ηράκλειο, ως γενικός διευθυντής και οικονομικός διαχειριστής, υπεξαίρεσε την ανωτέρω επιταγή με σκοπό να εισπράξει αυτή και να ζημιώσει την επιχείρηση του 66χρονου, πράξη η οποία δεν έγινε άμεσα αντιληπτή κατά την απόλυση του δράστη.

Σε έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου χθες (01-05-2012) στην οικία του 59χρονου στο Ηράκλειο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ των εγγράφων και των παραστατικών δελτίων, συνολικά δεκαπέντε (15) συμπληρωμένα φύλλα επιταγών του δικαιούχου και κατά περίπτωση εκδόσεως εταιρείας του 66χρονου.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου

πηγή: prismanews
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Βραζιλία ο Γκουαρντιόλα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Βραζιλία ο Γκουαρντιόλα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ