2015-02-15 21:11:38
Φωτογραφία για Ανάσα Αξιοπρέπειας πήραν ξανά οι Καρδιτσιώτες [video]
Στις πλατείες όλων των πόλεων της χώρας συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της... Κυριακής χιλιάδες Έλληνες προκειμένου να συμμετάσχουν σε μία ακόμα μέρα πανευρωπαϊκής δράσης, μετά αυτή της περασμένης Τετάρτης.

Ανάμεσα σε αυτές τις πόλεις ήταν και η Καρδίτσα και στόχος ήταν να στηριχθεί η διαπραγματευτική προσπάθεια της χώρας και να αποτελέσουν αυτές οι συγκεντρώσεις ένα ισχυρό "χαρτί" στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης.

Στο κάλεσμα που είχε τίτλο «Ανάσα αξιοπρέπειας» ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που συγκεντρώθηκαν στην Κεντρική Πλατεία και εκτός των άλλων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και μια μικρή συναυλία από νεαρούς Καρδιτσιώτες μουσικούς.

Στην συγκέντρωση παρευρέθησαν οι τρεις βουλευτές Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ κύριοι Μιχαλάκης και Λάππας και η κυρία Κατσιαβριά.

Ο κ. Λάππας μάλιστα έκανε δηλώσεις στην κάμερα του KarditsaLive.Net, τόσο για τη σημασία των συγκεντρώσεων όσο και για την αυριανή διαπραγμάτευση.

Ακόμα ήταν εκεί ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου κ. Καπράνας και άλλοι εκπρόσωποι φορέων, αλλά κυρίως ήταν εκεί Καρδιτσιώτες που έστειλαν το δικό τους μήνυμα.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ