2012-05-02 15:44:33
Φωτογραφία για Η αδελφότητα του θανάτου
Οι μυστικές λέσχες υπάρχουν και λειτουργούν εδώ και πολλούς αιώνε σε διάφορα σημεία του πλανήτη και ακριβώς για τον ...λόγο ότι είναι μυστικές έχουν προξενήσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων ανθρώπων ερευνητών, ιστορικών, δημοσιογράφων, συγγραφέων κ.τ.λ. να ασχοληθούν μαζί τους. Και βέβαια το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερων ανθρώπων να μάθουν το τι συμβαίνει σε αυτές τις λέσχες. Όπως δημοσιεύει σήμερα η «Ελεύθερη Ώρα», τα μέλη αυτών των μυστικών οργανώσεων συνεδριάζουν πάντα μυστικά, πάντα σε κλειστό κύκλωμα μυημένων και πάντα με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Όλη αυτή η μυστικοπάθεια είναι που προκαλεί τις υποψίες, κυρίως κακοπροαίρετες.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρονται οι πιο γνωστές από αυτές τις οργανώσεις, οι οποίες είναι οι: ILLUMINATI (Πεφωτισμένοι), Λέσχη BILDERBERG Τριμερής Επιτροπή, Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, Ροδόσταυροι, Ναίτες Ιππότες κ.τ.λ. Όλες αυτές οι οργανώσεις φέρονται να έχουν σχέση με μασονικές στοές και οργανώσεις του διεθνούς σιωνισμού.


Όλες αυτές οι μυστικές λέσχες κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνες και έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς ιστορικούς ως αναμεμειγμένες σε γεγονότα που σημάδεψαν το ρου της ιστορίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι ίδιες βέβαια αρνούνται τις όποιες κατηγορίες.

Αν όλες οι παραπάνω λέσχες χαρακτηρίζονται επικίνδυνες, όπως σημειώνει το δημοσίευμα της εφημερίδας, τότε η οργάνωση Skull and Bones (κρανίο και οστά) θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται η πλέον επικίνδυνη. Η αδελφότητα του θανάτου (Κρανίο και Οστά), όπως έχει χαρακτηριστεί, ιδρύθηκε το 1832 στο πανεπιστήμιο του YALE στις ΗΠΑ, από τον William Russel, ο οποίος είχε ταξιδέψει στη Γερμανία και μυήθηκε στους ILLUMINATI που είχε ιδρύσει ο Adam Weishaupt. Σύμβολο της οργάνωσης είναι μια νεκροκεφαλή με δύο κόκκαλα χιαστί, και από κάτω ο μυστικός αριθμός 322.

Η οργάνωση συνεδριάζει σε ένα ειδικό κτίριο στο προαύλιο του πανεπιστημίου του YALE τον οποίο ονόμαζαν «ο τύμβος»(The Tumb), ο οποίος δεν έχει καθόλου παράθυρα, δείγμα του πόσο απόκρυφα πράγματα λάμβαναν χώρα εκεί μέσα. Οι βαριές πόρτες, οι σιδερένιες μπάρες, τα πολλά λουκέτα και η μεσαιωνική αρχιτεκτονική του κτιρίου ολοκλήρωναν την εικόνα.

Το 1876 μια ομάδα φοιτητών ωθούμενη από περιέργεια θέλησαν να εισχωρήσουν στον «τύμβο» μιας και για αρκετά χρόνια δεν δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στις συνεδριάσεις της οργάνωσης. Ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις βαριές πόρτες του κτιρίου.

Πράγματι μια νύχτα που δεν ήταν κανείς εκεί και αργά μετά τα μεσάνυχτα με πλήρη μυστικότητα κατάφεραν να παραβιάσουν μια πολύ μικρή πόρτα στην πίσω μεριά του κτιρίου, αυτό όμως που θα έβλεπαν θα τους σημάδευε για όλη τους τη ζωή. Παντού, κεριά στους τοίχους με αμυδρό φωτισμό, βελούδινα υφάσματα με το σήμα της οργάνωσης, περίεργα σύμβολα, μαχαίρια, φέρετρα και μια μεγάλη συλλογή από κόκκαλα και νεκροκεφαλές.

Συνάντησαν μυστικές αίθουσες αριθμημένες άλλες κλειστές και άλλες ανοιχτές και όλα αυτά σε ένα κτίριο που εσωτερικά έμοιαζε με λαβύρινθο. Το ενδιαφέρον τους προκάλεσε η κυρίως αίθουσα με τον αριθμό 322 που υπήρχε και στο έμβλημα της οργάνωσης.

Εκεί υπήρχαν ολόκληροι σκελετοί και κρανία διάσημων προσωπικοτήτων όπως του αρχηγού των Ινδιάνων Απάτσι και του μεξικανού επαναστάτη, Πάντσο Βίλα, καθώς και άλλων. Τα μέλη της οργάνωσης «Κρανίο και Οστά» άνοιγα τάφους και έπαιρναν τα κόκκαλα και τα κρανία για τη συλλογή τους.

Με το πέρασμα των χρόνων έφθασαν στο φως της δημοσιότητας και άλλα στοιχεία για αυτή την σκοτεινή οργάνωση, από ανθρώπους που προσπάθησαν να ξεσκεπάσουν τα μυστικά της. Τα νέα στοιχεία αποκάλυψαν τις τελετές εισδοχής νέων μελών γυμνών μέσα σε φέρετρα πίνοντας αίμα, παρουσία παλαιότερων μελών που φορούσαν περίεργες μάσκες με εξίσου περίεργους συμβολισμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις 15 άτομα κάθε χρόνο επιλέγονται για να εισέλθουν στην αδελφότητα του θανάτου. Ένα ακόμα δείγμα του πόσο αυστηρά και μυστικά λειτουργεί αυτή η οργάνωση.

Μέλη, αποδεδειγμένα της οργάνωσης υπήρξαν ο George Bous καθώς και ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του. Επίσης και ο πολιτικός του αντίπαλος John Keri. Μέλη επίσης της οργάνωσης φέρονται άνθρωποι της οικογένειας Rockfeller, των γνωστών μεγιστάνων του πλούτου και υπερτραπεζιτών.

Ακολουθούν διάσημοι πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες, κ.τ.λ. που φέρονται να έχουν περάσει μέσα από τον «τύμβο».

Με λίγα λόγια άνθρωποι που κατέχουν θέσεις κλειδιά και κινούν τα νήματα παγκοσμίως και επηρεάζουν τις ζωές όλων των λαών της γης.

Όσον αφορά τον αινιγματικό αριθμό 322 δόθηκαν διάφορες ερμηνείες από πολλούς συγγραφείς. Άλλοι είπαν ότι συμβολίζει το 3 κεφάλαιο 22 εδάφιο από το βιβλίο «Γένεσις» της Παλαιάς Διαθήκης, άλλοι ότι συμβολίζει κωδικοποιημένη αριθμολογικά έννοια.

Οι πιο πολλοί ερευνητές, όμως, κατέληξαν στο ότι σχετίζεται με την ημερομηνία θανάτου του γνωστού ρήτορα Δημοσθένη, ο οποίος γεννήθηκε το 384 π.Χ. και πέθανε το 322 π.Χ. Όμως ο Δημοσθένης ήταν γνωστός πολέμιος της ελληνικής – μακεδονικής αυτοκρατορίας του Φίλιππου του Β’ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο Δημοσθένης φέρεται από την επίσημη ιστορία να αυτοδηλητηριάστηκε όταν άρχισε να εγκαθιδρύεταικαι να απλώνεται η μακεδονική αυτοκρατορία. Το ίδιο, είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνει και με όσα μέλη της οργάνωσης αποτυγχάνουν στο σκοπό που τους ανατέθηκε από την ηγεσία.

Παρατίθενται μάλιστα κάποιες από τις ενέργειες που της αποδίδονται; Φέρονται να έχουν ανάμειξη παρασκηνιακά στο μεγάλο οικονομικό κραχ που έπληξε τις ΗΠΑ το 1929 κι όλο το δυτικό κόσμο. Στενές επαφές με την μεγάλη μασονική στοά Ρ2 της Ιταλίας. Τη βλέπουν πίσω από τη βύθιση του υπερωκεάνιου «Lousitania» που υπήρξε η αφορμή για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και σχέση με την οργάνωση φέρεται να έχει και η εμπλοκή των ΗΠΑ με το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μέλη της φέρονται να βρίσκονται πίσω από δολοφονίες τραπεζιτών, πολιτικών κ.ά.

Οι ατομικές βόμβες σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι φέρεται να υποκινήθηκαν σε παρασκηνιακό επίπεδο από εκείνους και μέλη της φέρονται επίσης να βρίσκονται πίσω από το χτύπημα στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης καθώς και σε αυτό που έγινε στο Πεντάγωνο.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νάτος! Μόνος του... Σφάξτον…
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νάτος! Μόνος του... Σφάξτον…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ