2012-05-02 16:00:17
Φωτογραφία για Ο Κ. Βελόπουλος για την απώλεια 100.000 θέσεων εργασίας στον τουρισμό
από το Γραφείο Τύπου

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την απώλεια 100.000 θέσεων εργασίας στον τουρισμό που προβλέπουν οι φορείς του τουρισμού και την πτώση των εισπράξεων κατά 44,7% το πρώτο δίμηνο του έτους ο υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος δήλωσε:

Διαλύουν μία από τις βαριές βιομηχανίες της χώρας που είναι ο τουρισμός την ώρα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Έχω πολλές φορές χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου στο κράτος των Αθηνών ως Βουλευτής Θεσσαλονίκης. Πολλές φορές μίλησα για τις ομορφιές της Μακεδονίας και το αναξιοποίητο τουριστικό προϊόν την πατρίδας μας και επεσήμανα πως υπάρχουν οικονομικοί και εθνικοί λόγοι που επιβάλλουν να δείξουμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της Μακεδονίας.

Η κατακόρυφη πτώση του τουρισμού δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και η χώρα μας και ιδίως η Μακεδονία μας δυστυχώς θα κληθεί και πάλι να πληρώσει ακριβό τίμημα στην συνολική καταστροφή της τουριστικής βιομηχανίας που υφίσταται η χώρα εξαιτίας των αλλοπρόσαλλων πολιτικών που ακολουθούν τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ η ΝΔ αλλά και τα αμορτισέρ τους.


Έχω αναφερθεί μέσα στην Βουλή στην ανάγκη να αναπτύξουμε τον θρησκευτικό τουρισμό, θυμάμαι να το ζητάω μέσα στην Βουλή από τότε που κυβέρνηση ήταν η ΝΔ! Εμείς αντίθετα τους στέλνουμε στην Τουρκία! Χιλιάδες Ρώσοι παρακαλούν να έρθουν στην Χαλκιδική τι έχει κάνει το Ελληνικό κράτος τις προτάσεις μου για την Βίζα; Τίποτα! Όπως τίποτα δεν έχουν κάνει για την ανάπτυξη των αρχαιολογικών χώρων και την ανάδειξη των Βασιλικών τάφων, την τουριστική ανάπτυξη των ιαματικών λουτρών και των λιμνών της περιοχής μας.

Το έχω ξαναπεί, λεφτά υπάρχουν , μυαλά όμως όχι και για αυτό ο ευλογημένος αυτός τόπος καταστρέφεται από τις πολιτικές τους. Για αυτό πρέπει να τους σταματήσουμε, γιατί διαλύουν μια από τις βαριές βιομηχανίες της χώρας που είναι ο τουρισμός την ώρα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας και σε αυτό δεν θα τους αντισταθούν οι πολιτικοί των δύο μεγάλων κομμάτων ούτε οι πολιτικοί από τα κόμματα - "δορυφόρους". Οι πολίτες ξέρουν ποιοι θα εμποδίσουν τους καταστροφείς της πατρίδας μας να δώσουν την χαριστική βολή στον τουρισμό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ