2012-05-02 15:59:06
Φωτογραφία για Για στημένο ρεπορτάζ καταγγέλει η Χρυσή Αυγή τον ALPHA.
 H Χρυσή Αυγή Άρτας με ανακοίνωσή της , καταγγέλει τον ALPHA για στημένο ρεπορτάζ σχετικά με τα επεισόδια που έγιναν στην Άρτα μεταξύ μελών της οργάνωσης και αριστεριστέρων.(Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ ).Διαβάστε τι ισχυρίζεται η Χρυσή Αυγή "Η αλήθεια για τα γεγονότα στην Άρτα

Εμείς οι Χρυσαυγίτες έχουμε, προ πολλού, συνηθίσει να είμαστε στόχοι της «αντικειμενικής» δημοσιογραφίας των αργυρώνητων δημοσιογραφίσκων του καθεστώτος. Δεν τους κακίζουμε, φυσικά, αφού η λάσπη είναι το μοναδικό τους όπλο, για να συντηρήσουν το καθεστώς της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας που τους συντηρεί.

Σήμερα, λοιπόν, μια χούφτα αριστεριστές επιτέθηκαν σε νόμιμη ενημερωτική εκστρατεία που διεξήγαγαν μέλη της Χρυσής Αυγής στην Άρτα, με σκοπό να συμβάλλουν και αυτοί στον αγώνα που δίνει το σύστημα ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Εν τέλει το όλο περιστατικό έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας. Ο Alpha, όμως, προέβαλε σχετικό “ρεπορτάζ” στα πλαίσια της συστημικής πολεμικής εναντίον του Κινήματος μας διαστρεβλώνοντας πλήρως την αλήθεια. Επέλεξε να πάρει δηλώσεις ΜΟΝΟ από τους συνοδοιπόρους του ΠΑΣΟΚ και του μνημονίου με προεξέχοντα τον «κλειδοκράτορα» του παλιού εφετείου, Κούρκουλα.


Υπενθυμίζουμε ότι ο εν λόγω «κύριος» ήταν πρωτοστάτης της καταστάσεως που επικρατούσε στο παλιό εφετείο που είχε καταληφθεί από στρατούς λαθροεγκληματιών. Ενδεικτικό το γεγονός ότι ο πρώην νομάρχης Αττικής είχε πει ότι έπρεπε να πάρει άδεια από τον «κύριο» Κούρκουλα για να εισέλθει στο συγκεκριμένο μέρος.

Στην συνέχεια του «ρεπορτάζ» εντάθηκε η λάσπη εναντίον της Χρυσής Αυγής. Εμείς ως σχόλιο έχουμε να ανταπαντήσουμε: Άξιος ο μισθός σας, κρίμα που δεν θα «βαστάει» για πολύ το αφεντικό σας, το πολιτικό σύστημα που επί 37 συναπτά χρόνια καταλήστευε τον Ελληνικό Λαό.

Εκτός απο το ντοπερμαν ξέχασαν να πουν ότι είχαμε 2 λιοντάρια 3 τίγρεις και 5 πούμα.Τα ψέματα των αναρχοαριστερών δεν έχουν όριο

Χρυσή Αυγή Άρτας"
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ