2015-02-19 00:22:20
Φωτογραφία για ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ (18/2) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ «16» ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE *VIDEOS*
Όλα ανοιχτά έμειναν ανάμεσα σε Βασιλεία και Πόρτο μετά το μεταξύ τους παιχνίδι.

Δεν έβγαλε νικητή η αναμέτρηση της Βασιλείας με την Πόρτο στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» όπου οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Οι Ελβετοί προηγήθηκαν αρκετά νωρίς στο ματς με τέρμα του Γκονζάλεζ.

Από εκεί και πέρα, οι «δράκοι» πίεσαν, είχαν ακυρωθέν τέρμα και τελικά ισοφάρισαν στο τέλος για να διαμορφωθεί το τελικό 1-1.

Στο άλλο σημερινό (18/2) παιχνίδι των "16" του Chamions League, πάντως, υπήρξε νικητής!

Χωρίς να πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση, αλλά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (26') -το άλλο γκολ ο Μαρτσέλο- να επιστρέφει στα γκολ μετά από έναν μήνα, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 0-2 μέσα στην έδρα της Σάλκε και είναι ήδη στα προημιτελικά!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάστηκε έναν μήνα αλλά τελικά επέστρεψε στα γκολ... Στο 26' ο Πορτογάλος επιθετικός πήρε την κεφαλιά από σέντρα του Καρβαχάλ και άνοιξε το σκορ.

Δώδεκα λεπτά πριν την συμπλήρωση των ενενήντα ο Μαρτσέλο έκανε κάτι που δεν συνηθίζει. Σκόραρε και μάλιστα με το δεξί πόδι, έπειτα από όμορφο συνδυασμό.

Πλέον η Σάλκε χρειάζεται ένα... θαύμα για να πάρει εκείνη την πρόκριση και η Ρεάλ είναι η πρώτη ομάδα που έχει βάλει ήδη το όνομά της στην κληρωτίδα για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτα τα γκολ:

ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΠΟΡΤΟ (1-1):

ΣΑΛΚΕ - ΡΕΑΛ (0-2) :
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εμβλήματα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εμβλήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ