2012-05-02 16:45:03
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σε κατάσταση νευρικού κλονισμού…
Πολύ μακριά ακόμα και από τον στόχο του 45%, αλλά σχετικά κοντά στο στόχο του να ξεπεράσουν το 40% αθροιστικά, βρίσκονται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις κυλιόμενες μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούνται τόσο από προεσβείες όσο και από τα επιτελεία των κομμάτων.

Από την περασμένη εβδομάδα, οπότε εντάθηκε η αποσυσπείρωση και αντί να ξεπεράσουν το 40% με δύναμη υποχώρησαν στο 37-38%, έχουν αποδυθεί σε μια προσπάθεια όχι προσέλκυσης γενικά ψηφόφόρων, αλλά συσπείρωσης μέρους των δικών τους ψηφοφόρων του 2009!

Στο ΠΑΣΟΚ χάνουν ακριβώς το 65% των ψηφοφόρων του 2009 και στη ΝΔ τον ένας στους τρεις ψηφοφόρους που δώσει το 33% του 2009! Αυτό καταγραφόταν την περασμένη Κυριακή και αυτό το μεταδίδουμε με βεβαιότητα 100%. Τα συγκεκριμένα δεδομένα έχουν προκαλέσει συναγερμό και πλέον στα επιτελεία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ρίχνουν όλο το βάρος μόνο στους … δικούς τους πρώην ψηφοφόρους. Αλλά η προσπάθεια είναι πολύ δύσκολη.


Από τη ΝΔ, όποιος φεύγει πάει στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Π.Καμμένου. Όσοι δυσαρεστούνται από την μερική σύζευξη Ανεξάρτητων-ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιστρέφουν στη ΝΔ, πάνε κατ’ευθείαν στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή! Στη «δεξιά πολυκατοικία» ο Γ.Καρζτζαφέρης αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, αλλά φαίνεται ότι αυτό το κρίσιμο 1% που ήθελε για να μπει στη Βουλή, το κερδίζει.

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν ανακάμψει μερικώς λεηλατώντας τη ΔΗΜΑΡ που δημοσκοπικά εμφάνισε μέχρι και 18% αρχικά και το ΠΑΣΟΚ 8 ή 11%. Στο ΠΑΣΟΚ κινούνται σταθερά περί το 16% και ο βασικός τους στόχος παραμένει να ξεπεράσουν το 20%.

Ποιοί είναι βέβαια όλοι αυτοί που απαντάνε χωρίς ντροπή στους δημοσκόπους ότι θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ & ΝΔ το έχουμε απορία & μένει να το δούμε τη Κυριακή….

Υ.Γ. Το παραπάνω κείμενο είναι από το troktiko...Εμείς στο Τσουβάλι της Ενημέρωσης δεν πιστεύουμε να πλησιάσουν το 40%....Δεν το θέλουμε κιόλας αν μετράει η άποψή μας
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ