2012-05-02 16:40:11
Φωτογραφία για Τα «κόκκινα φανάρια» της Αθήνας σκορπούν τον πανικό στην πόλη
Η υγειονομική βόμβα που βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας και όπως είχες προειδοποιήσει το ΚΕΕΛΠΝΟ, αν δεν ληφθούν μέτρα θα υπάρξουν πολύ άσχημα αποτελέσματα, τελικά εξερράγη και έσπειρε τον πανικό και τον τρόμο στο λεκανοπέδιο Οι 12 ιερόδουλες που μετά από έλεγχο των υγειονομικών υπηρεσιών εμφανίστηκαν να είναι θετικές στον ιό του AIDS είναι οι πρώτοι κρίκοι στην αλυσίδα του θανάτου.

Ωστόσο εκφράζονται φόβοι από τους ειδικούς του ΚΕΕΛΠΝΟ πως όσο προχωρούν οι έλεγχοι σε οίκους ανοχής, τόσο θα αυξάνεται και ο αριθμός των οροθετικών γυναικών. Μάλιστα το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς η αποκάλυψη ότι οι 12 ιερόδουλες που είναι θετικές στον ιό HIV έχουν κάνει χρήση ενδοφλέβιων ουσιών, αποδεικνύει πως ο «τρόμος» ξέφυγε από τα στενά σύνορα των «γκέτο» και χτυπά πλέον την πόρτα του γενικού πληθυσμού.

Εως τώρα έχουν εντοπιστεί 11 Ελληνίδες και μόλις μία Βουλγάρα, ωστόσο όπως αναφέρουν οι Αρχές υπάρχουν πολλές αλλοδαπές από τη Νιγηρία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Μολδαβία, τη Ρουμανία, τη Λευκορωσία που εκδίδονται σε παράνομους οίκους ανοχής και σε «πιάτσες» στο κέντρο της Αθήνας και δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν και να περάσουν από εξετάσεις.


Ο χάρτης της πορνείας στην Αθήνα

Στην οδό Φυλής υπάρχουν περίπου 32 οίκοι ανοχής, 150 στο Μεταξουργείο, ενώ δεκάδες σπίτια με την ονομασία studio αισθητικής λειτουργούν στο Γκάζι. Η λειτουργία των οίκων ανοχής έχει εξαπλωθεί πλέον και έξω από τα στενά όρια του κέντρου της Αθήνας, αφού «ξεφυτρώνουν» πλέον σε Καλλιθέα και Νέο Κόσμο.

Στην οδό Καποδιστρίου, από τη μία πλευρά του δρόμου εκδίδονται Αφρικανές, ενώ από την άλλη, γυναίκες από τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη.

Βορειότερα συγκεντρώνονται νεαρές τοξικομανείς, οι οποίες προσφέρουν το κορμί τους προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δόση τους.

Στην οδό Σόλωνος εμφανίζονται και μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, οι περισσότερες εκ των οποίων Ελληνίδες.

Στην οδό Ευριπίδου καθώς και στην Πατησίων εκδίδονται Νιγηριανές.

iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ