2012-05-02 16:44:04
Φωτογραφία για Όλγα Κεφαλογιάννη: Το ΠΑΣΟΚ μας έβαλε στο πρόβλημα
Την εκτίμηση ότι οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες με βάση την λογική και θα επιλέξουν την Νέα Δημοκρατία, ως την μόνη δύναμη που μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση, έκανε με συνέντευξη της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» η υποψήφια Βουλευτής Περιφέρειας Α΄ Αθηνών και Υπεύθυνη του Τομέα Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κ. Κεφαλογιάννη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι πηγαίνοντας στις κάλπες, ο πολίτης θα σκεφθεί λογικά και θα καταλάβει ότι είναι μύθοι και ουτοπίες, όλα αυτά που λένε κάποιοι, περί παραμονής της χώρας στην Ευρώπη, χωρίς, όμως, ταυτόχρονη ανταπόκριση στης δεσμεύσεις της. Και θα επιλέξουν τη μόνη δύναμη που μπορεί, αυτή τη στιγμή, να τον βγάλει από την κρίση. Γιατί, επιτέλους, πρέπει να υπάρχει μια προοπτική στην Ελλάδα.»

Αναφερόμενη στο δίλλημα των εκλογών, σημείωσε: «Το μεγάλο δίλλημα των εκλογών είναι αν θέλουμε να παραμείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ ή όχι. Αν συμφωνούμε ότι πρέπει να γίνει ένα νοικοκύρεμα στα οικονομικά μας. Την επομένη των εκλογών θα πρέπει να υπάρχει μια ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα της χώρας σε αυτήν την τόσο κρίσιμη στιγμή.»


Η κ. Κεφαλογιάννη θύμισε ότι η ΝΔ επέμεινε , από την πρώτη στιγμή, στην αναγκαιότητα λήψης αναπτυξιακών μέτρων και αναφέρθηκε στην αλλαγή κλίματος που παρατηρείται όλο και περισσότερο στην Ευρώπη , όπου διαπιστώνεται ότι η δημοσιονομική προσαρμογή δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς αναπτυξιακά μέτρα.

«Χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση που να μπορεί να προχωρήσει τις μεγάλες αλλαγές στο εσωτερικό αλλά χρειάζεται και μια κυβέρνηση να μιλά στο εξωτερικό με τη δύναμη της λαϊκής εντολής που έχει λάβει και να ζητήσει αλλαγή αρκετών όρων του προγράμματος,» ανέφερε η κ. Κεφαλογιάννη και σημείωσε πως «είναι ένα θέμα που θα το χειριστεί ο επόμενος πρωθυπουργός ανάλογα και με την δύναμη που θα έχει πάρει από το εκλογικό σώμα.»

Επισήμανε ακόμη ότι η δυσπιστία των πολιτών είναι δικαιολογημένη, λόγω της πίεσης που τους ασκήθηκε από τα απανωτά μέτρα της κυβέρνησης Παπανδρέου και τις συνεχής διαβεβαιώσεις του κ. Βενιζέλου ότι μπήκε πάτος στο βαρέλι, οι οποίες συνεχώς διαψεύδονταν. Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ, δήλωσε: «Το ΠΑΣΟΚ που μας έβαλε στο πρόβλημα, δεν μπορεί να μας βγάλει από αυτό. Το ΠΑΣΟΚ, δυστυχώς, έχει επιλέξει μια καταστροφική πολιτική για την Ελλάδα, έχει χειριστεί τα πράγματα με μια ενδοτικότητα σε σχέση με τους εταίρους μας ενώ θα έπρεπε να έχει διαλέξει έναν άλλο δρόμο και να έχει διαπραγματευτεί και όχι να συμφωνεί σε ότι του λένε. Το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη αποδείξει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις του με σοβαρό τρόπο και γι΄ αυτό έρχεται συνεχώς και επιβαρύνει τους πολίτες.»

Επέκρινε ακόμη το ΠΑΣΟΚ για την φράση «λεφτά υπάρχουν» και σημείωσε ότι τελικά βρήκαν τα χρήματα από το ΔΝΤ ενώ επισήμανε ότι οι δεσμεύσεις της ΝΔ για χαμηλοσυνταξιούχους , πολύτεκνους, δανειολήπτες και ανέργους είναι απολύτως κοστολογημένες και ρεαλιστικές. Τόνισε ακόμη ότι « η ΝΔ που διεκδικεί να γίνει κυβέρνηση και να είναι εκείνη η οποία θα κληθεί να νοικοκυρέψει τα δημόσια οικονομικά, έχει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διακυβέρνησης έτσι ώστε να μην επιβαρύνει άλλο τους πολίτες.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ