2015-02-19 22:27:13
Φωτογραφία για ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΑΘΗ... ΝΤΝΙΠΡΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0 *VIDEO*
Δεχόμενος δύο... φθηνά γκολ από Κανκάβα και Ροτάν, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Ντνίπρο στο Κίεβο και θα τα παίξει όλα για όλα σε μια βδομάδα στο Καραϊσκάκη.

Ένα καταστροφικό πεντάλεπτο κόστισε στον Ολυμπιακό το ματς με την Ντνίπρο, ενώ δεν μέτρησε γκολ του Μήτρογλου στο φινάλε, που θα του έδινε... άλλον αέρα για τη ρεβάνς

Οι ερυθρόλευκοι «πλήρωσαν» μια άτυχη στιγμή και μια κακή αντίδραση στην άμυνά τους, δεχόμενοι φθηνά γκολ και μοιραία γνώρισαν την ήττα στην Ουκρανία.

Επίσης πλήρωσαν τις κάκιστες επιλογές του καλοκαιριού, αλλά και το γεγονός ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν διορθώθηκε στη μεταγραφική χειμερινή περίοδο παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις ότι τα λάθη του καλοκαιριού θα διορθωνόταν. Μάλλον χειρότερα έγιναν τα πράγματα αφού τον Αμπιντάλ αντικατέστησε ο... Σαντάνα που μέχρι στιγμής δείχνει ότι ΔΕΝ μπορεί. Σαφώς όμως το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο Σαντάνα αλλά και πολλά άλλα... Αυτά θα έχουμε το χρόνο να τα αναλύσουμε, αλλά όχι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που η ομάδα έχει δύσκολα και σηγμαντικά παιχνίδια μπροστά της.


Έτσι λοιπόν,στο πρώτο το σουτ του Κανκάβα (50’) κόντραρε στον Σαντάνα και άλλαξε πορεία και στο δεύτερο από τον Ροτέν (54’) παρενεβλήθηκε ο Σιόβας.

Δεν μέτρησε γκολ του Μήτρογλου (για επιθετικό φάουλ) στην τελευταία φάση του αγώνα, ενώ στο 60' οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Ελαμπντελαουΐ που τελικά δόθηκε... φάουλ λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Ο Ολυμπιακός πλέον καλείται να κάνει την ανατροπή και να περάσει αυτός στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, σε μια βδομάδα (26/2) στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης».

Στα καθαρά αγωνιστικά "Παγωμένο" όπως και ο καιρός ήταν το ξεκίνημα του ματς στο ψύχος του Κιέβου. Με τον Ολυμπιακό να ψάχνει να βρει τα πατήματά του, τη Ντνίπρο (ελλείψει επίσημων υποχρεώσεων) ρυθμό και το τέμπο της αναμέτρησης να μοιάζει... βολικό για θετικό αποτέλεσμα.

Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν διάθεση να ρισκάρουν, και γίνονταν απειλητικοί κυρίως με αντεπιθέσεις, με πιο δραστήριο παίκτη τον Ντοσεβί και αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα θα μπορούσαν ίσως να ψάξουν με καλύτερες προϋποθέσεις το γκολ. Από τους Ουκρανούς ο πιο επικίνδυνος ήταν κυρίως ο Κονοπλιάνκα, αλλά τόσο αυτός, όσο κι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του έμεναν –εύκολα ή δύσκολα- μακριά από την περιοχή του Ρομπέρτο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε... επαρκώς τη δουλειά του και άπαντες (πλην του για ακόμα μια φορά εκτός κλίματος) Αφελάι κρατούσαν τις θέσεις τους και τους ρόλους στο γήπεδο. Κάτι που δεν έγινε στην επανάληψη, ενώ επιπλέον ο Ολυμπιακός δεν είχε και την τύχη με το μέρος του.

Αντίθετα είχε ένα... καταστροφικό πεντάλεπτο. Ο Κανκάβα δοκίμασε το πόδι του, ο Σαντάνα βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή, κόντραρε στο πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα του Ρομπέρτο. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε το 1-0.

Αλλά και το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν οι ερυθρόλευκοι ήταν εξίσου... φθηνό! Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ροτάν, αδράνεια της άμυνας, ο Σιόβας παρενεβλήθηκε στην πορεία της, και ο Ρομπέρτο ελάχιστα μπορούσε να κάνει για να αποσοβήσει τον κίνδυνο και το 2-0.

Η αντίδραση των ερυθρόλευκων ήταν άμεση, αλλά... δεν κράτησε πολύ και βέβαια δεν είχε και αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός πίεσε, βγήκε μπροστά, αλλά πλέον αυτό δεν ήταν όμως αρκετό. Επιπλεόν το γκολ του Μήτρογλου δεν μέτρησε (για επιθετικό φάουλ) στην τελευταία φάση του αγώνα και κάπως έτσι οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν με την ήττα από την Ουκρανία και πλέον θα τα παίξουν όλα για όλα στη ρεβάνς του Καραϊσκάκη...

Ντνίπρο (Μίρον Μαρκέβιτς): Μπόικο, Λουτσκέβιτς, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκ, Εζίντιο, Ροτάν, Κάνκαβα, Μπέζους (46' Κάλινιτς), Κονοπλιάνκα, Ματέους (89' Μπρούνο Γκάμα), Ζοζούλια (70' Φεντορτσούκ).

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Ελαμπνταλαουί, Μαζουακού, Σαντάνα (57' Μιλιβόγεβιτς), Σιόβας, Κασάμι, Μανιάτης, Ντομίνγκες (57' Φορτούνης), Ντοσεβί (72' Ντουρμάζ), Αφελάι, Μήτρογλου.

Δείτε τα γκολ στο βίντεο που ακολουθεί :
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ