2015-02-20 18:47:06
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...»
Άλλα περίμενε και άλλα είδε από τον Ολυμπιακό με την Ντνίπρο ο Πέτρος Καραβίτης, όπως δήλωσε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

«Δεν ενισχύθηκε όσο έπρεπε η ομάδα», σχολίασε.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Καραβίτης, στις δηλώσεις του σχολίασε την εμφάνιση των ερυθρόλευκων στο ματς της Πέμπτης με την Ντνίπρο, τονίζοντας ότι ήταν απογοητευτική. Στάθηκε αρκετά στην αμυντική λειτουργία των παικτών του Περέιρα, ενώ τόνισε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε σε κακό βράδυ, αλλά τόνισε ότι δεν είναι... τυχαίος προπονητής.

Αναλυτικά μίλησε για:

- την εικόνα που περιμέναμε από τον Ολυμπιακό και το τι έδειξε: «Πράγματι ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός χθες. Άλλα περιμέναμε να δούμε από την ομάδα και άλλα είδαμε τελικά. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι παρότι έπαιζε με μια ομάδα ανέτοιμη, είναι μια ομάδα που έχει δέκα διεθνείς με την Ουκρανία και έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή τον οποίο τον θέλουν αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης
. Η Ντνίπρο δεν μας έδειξε κάτι, αλλά αυτός που απογοήτευσε τον κόσμο του ήταν ο Ολυμπιακός. Τα γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός ήταν αστεία. Δεν γίνεται ο κεντρικός σου αμυντικός να γυρίζει την πλάτη σε σουτ. Το δεύτερο γκολ πάλι αστείο ήταν έχει περάσει η μπάλα από όλους. Όταν δέχεσαι τέτοια γκολ δεν μπορείς να περιμένεις καλό αποτέλεσμα. Θέλει προσπάθεια για να δεχτείς τέτοια γκολ».

-το αν αυτό έχει να κάνει με την άμυνα ή με τη συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας: «Έχει να κάνει με ολόκληρη την ανασταλτική λειτουργία. Ο Ολυμπιακός έπαιζε με δέκα παίκτες σε όλο το παιχνίδι. Ο Αφελάι ήταν εξαφανισμένος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έμεινε σε όλο το ματς. Μετά την ήττα ο Ολυμπιακός πρέπει να ξανασταθεί στα πόδια του και να βρει τα πατήματά του».

-τη διαιτησία του χθεσινού παιχνιδιού: «Για τη διαιτησία δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Αλλά στην τελική ας κάνει ο κ. Μαρινάκης μια παράγκα και στην Ευρώπη, όπως έχει κάνει στην Ελλάδα που βγαίνουν όλοι και τον κατηγορούνε».

- την αλλαγή προπονητή και τον Περέιρα: «Συνήθως οι αλλαγές προπονητών φέρνουν θετικά αποτελέσματα στις ομάδες, γιατί αλλάζει η ψυχολογία θετικά και οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν την αξία τους. Πιστεύω ότι ο δεν είναι τυχαίος προπονητής ο Περέιρα, ίσως χθες ήταν απλά μια κακή βραδιά για την ομάδα».

-τη χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού: «Δεν ενισχύθηκε όσο θα έπρεπε η ομάδα αυτό ισχύει. Δεν μπορείς όμως να περιμένεις να ενισχυθείς το χειμώνα. Πρέπει να γίνει σχεδιασμός από το καλοκαίρι για τις μεταγραφές, γιατί το Γενάρη είναι δύσκολο να βρεις καλούς παίκτες».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ