2015-02-22 15:40:17
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΑΧΤΑΡ!
Ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα, το μεσημέρι της Κυριακής, την προετοιμασία του για τον αγώνα της φάσης των «16» του UEFA Youth League με την Σαχτάρ (23/2, 12:00, Novasports 1), ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα προπονήθηκε σε γήπεδο των προαστίων του Κιέβου παρουσία πολλών δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων. Την ... παράσταση έκλεψε ο νεαρός επιθετικός, αρχηγός και πρώτος σκόρερ της ομάδας, Νίκος Βέργος, ο οποίος μετά το τέλος της προπόνησης πέρασε από ... ανάκριση από τους δημοσιογράφους!

Η κάμερα του επίσημου καναλιού της Σαχτάρ είναι μονίμως πίσω από την αποστολή του Ολυμπιακού (αεροδρόμιο, ξενοδοχείο, γήπεδο) και οι Ουκρανοί δείχνουν πως υπολογίζουν πάρα πολύ τους ερυθρόλευκους. Στα τηλεοπτικά συνεργεία μίλησε μετά την προπόνηση ο προπονητής της ομάδας, Βασίλης Βούζας, ο οποίος πιέστηκε για να αποκαλύψει τα πλάνα της ομάδας του.

Ο κ. Βούζας μίλησε στις κάμερες και το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη της αποστολής από την Ελλάδα. Στην προπόνηση του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών και πολλά παιδιά από Ακαδημίες Ποδοσφαίρου ομάδων του Κιέβου τα οποία ήξεραν για τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ