2015-02-22 18:28:35
Φωτογραφία για Πλημμύρησε από καρναβαλιστές το κέντρο της Λαμία – Δείτε φωτογραφίες
Ισως η ανάγκη του κόσμου για γιορτή και χαρά, μπορεί και η αλλαγή στη διάθεση... μετά τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, όπως και να έχει αυτός ο χαμός στο καρναβάλι της Λαμίας δεν έχει ξαναγίνει.

Από τις 11 το πρωί όλες οι καφετέριες του κέντρου είχαν γεμίσει ασφυκτικά και σιγά σιγά γέμιζαν και οι γύρω δρόμοι από κόσμο που ήθελε να πάρει μέρος στη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση της πόλης.

Φέτος είχαμε και μια σημαντική καινοτομία, με την έναρξη του καρναβαλιού να κάνουν οι μπόμπιρες της πόλης στα πλαίσια του Παιδικού Καρναβαλιού. Ηταν αυτοί που έκλεψαν την «παράσταση».

Ακολούθησε η παρέλαση των μεγαλύτερων που αξίζει να σημειώσουμε ότι φέτος ξεπέρασαν τα χίλια άτομα που συμμετέχουν στην παρέλαση. Η συνεργασία άλλωστε με τους καρναβαλιστές του περίφημου καρναβαλιού της Μακρακώμης έφερε πολύ περισσότερο κόσμο. Επίσης η επιλογή της παρουσίασης από την «δική» μας Νόρα, που με τη φρεσκάδα και το σκέρτσο της πρόσθεσε πολλά Plus στη διοργάνωση, καθώς και τα πολυμελή γρκούπ που ξεπέρασαν τα 22, μετέτρεψαν το καρναβάλι της Λαμίας σε μια τεράστια γιορτή για όλους!....και του χρόνου ακόμη περισσότεροι καρναβαλιστές!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ