2015-02-23 00:07:06
Φωτογραφία για Έβαλε «λουκέτο» η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων και ξεκίνησε η μεταφορά ασθενών παιδιών
Πρωτοφανείς δραματικές καταστάσεις διαδραματίζονται στο... Νοσοκομείο Τρικάλων με παιδιά ασθενείς να μεταφέρονται σε Παιδιατρικές Κλινικές άλλων πόλεων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr τη Κυριακή το πρωί, μπήκε «λουκέτο» στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού η οποία όμως δεν ήταν …σημερινή αλλά «σέρνονταν» επί μήνες χωρίς να υπάρξει μέριμνα των υπευθύνων να λυθεί το πρόβλημα που το άφησαν να γίνει άλυτο Άγνωστο παραμένει αν μπορεί σήμερα να δεχθεί το Νοσοκομείο Καρδίτσας τα παιδιά που φιλοξενούνταν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων και η πιο κοντινή φιλοξενία για αυτά, φαντάζει οι Παιδιατρικές Κλινικές των Νοσοκομείων …Λάρισας.

Οργισμένοι είναι οι γονείς παιδιών, για την σημερινή κατάσταση στο Νοσοκομείο Τρικάλων, επιρρίπτοντας ευθύνες στους αρμόδιους, ενώ για το πρόβλημα έλλειψης προσωπικού στην Παιδιατρική Κλινική, ενημερώθηκε μέσω του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού πρόσφατα και ο νέος υπουργός Υγείας, στα χέρια του οποίου «έσκασε» σήμερα το πρωί η «βόμβα»…
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ