2015-02-23 20:30:14
Φωτογραφία για H Uma Thurman δηλώνει πως δεν έκανε πλαστική & εξηγεί τι συνέβη στο πρόσωπό της
Ήταν θέμα χρόνου η αμερικανίδα ηθοποιός Uma Thurman να απαντήσει στα χιλιάδες δημοσιεύματα αυτής της εβδομάδας, που αφορούσαν το αγνώριστο πρόσωπό της!

Η ξανθιά ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της ταινίας The Slap πριν λίγες μέρες τόσο διαφορετική, που τα media υπέθεσαν, πως η 44χρονη είχε κάνει πιθανότατα lifting και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες ήταν λογικό καθώς η star έμοιαζε με έναν τελείως διαφορετικό άνθρωπο!

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και μάλιστα από την ίδια. Η star καλεσμένη στην εκπομπή Today της Savannah Guthrie έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έδωσε τέλος στις απορίες μας "Νομίζω πως το μακιγιάζ μου δεν άρεσε σε κανέναν". Και συνέχισε. "Κάνω αυτή τη δουλειά για πολλά χρόνια. Οι άνθρωποι μπορούν να λένε καλά πράγματα, άσχημα πράγματα και εμένα να δεν με νοιάζει".

Όπως είχε σχολιάσει και πριν λίγες μέρες ο make up artist, Troy Surratt, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της εκείνη τη βραδιά, η αλλαγή στην εμφάνισή της οφείλεται στο γεγονός πως τόλμησε πάνω της ένα πιο... εναλλακτικό μακιγιάζ. "Ο σκοπός μας ήταν να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο και με την Uma το είχαμε συζητήσει πολύ πριν το κάνουμε. Δεν χρησιμοποίησα eyeliner ή μάσκαρα και έδωσα έμφαση στα χείλη της. Με αποτέλεσμα τα μάτια της να φαίνονται όντως διαφορετικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έκανε πλαστική".

Έτσι είναι η Uma Thurman με το σωστό μακιγιάζ! Μάλλον η συνεργασία της με αυτόν τον make up artist πρέπει να λήξει!

Πηγή: queen
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ