2012-05-02 19:15:04
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οδοντίατρος νάρκωσε τον πρώην της και του ξερίζωσε όλα τα δόντια!
Η εκδίκηση λένε είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο μα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τρώγεται καν αφού μια οδοντίατρος νάρκωσε τον πρώην σύντροφο της και του αφαίρεσε όλα του τα δόντια!

Η Anna Mackowiak, οδοντίατρος στο επάγγελμα είχε μια «ευφάνταστη» ιδέα για να εκδικηθεί το πρώην της που την παράτησε, τον 45χρονο Marek Olszewski.

Ο Olszweski εκλεισε ραντεβού στο οδοντιατρικό της γραφείο γιατί είχε πονόδοντο και εκείνη φρόντισε να του εξαφανίσει το πρόβλημα... εξαφανίζοντας και τα 32 δόντια του.

Σύμφωνα με το cosmo.gr, η οδοντίατρος τον νάρκωσε, ξερίζωσε χειρουργικά όλα του τα δόντια ένα προς ένα, τύλιξε το κεφάλι και σαγόνι του με γάζες για να τον αποτρέψει από το ανοίξει το στόμα του και, όταν ξύπνησε από την αναισθησία, του είπε πως υπήρξαν επιπλοκές και θα πρέπει να δει έναν ειδήμονα.

Ο 45χρονος αναφέρει πως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί δεν ένιωθε τα δόντια του, αλλά εκείνη του είπε πως το στόμα του ήταν μουδιασμένο και οι γάζες ήταν για να προστατευθούν τα ούλα.


Δεν σκέφτηκε να αμφισβητήσει τα λόγια της επειδή πίστευε πως ήταν επαγγελματίας. Κατάλαβε τι είχε γίνει μόνο όταν έφτασε στο σπίτι και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη.

Τώρα, ο άντρας θα πρέπει να πληρώσει μια περιουσία σε εμφυτεύματα και η νέα του φιλενάδα τον άφησε, γιατί, όπως του είπε, δεν μπορεί να είναι με κάποιον που δεν έχει δόντια.

Η οδοντίατρος, που ζει και δουλεύει στην Πολωνία, είπε πως προσπάθησε να κρατήσει επαγγελματική στάση αλλά, όταν τον είδε αναίσθητο μπροστά της, δεν τα κατάφερε.

Τώρα θα αναλάβει η δικαιοσύνη newscode.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ