2015-02-25 15:04:23
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ... ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΧΤΑΡ! (PHOTOS)
Ο αγώνας της ομάδας Νέων της Σαχτάρ με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, ήταν ένα πολύ σπουδαίο γεγονός για τους Ουκρανούς.

Οι άνθρωποι της ομάδας το έδειχναν με κάθε τρόπο, ενώ είναι χαρακτηριστικό, πως από την πρώτη στιγμή που… πάτησε το πόδι της η ομάδα του Βασίλη Βούζα στην Ουκρανία, όλοι... «έτρεχαν» πίσω από τους ερυθρόλευκους.

Από το αεροδρόμιο και τις προπονήσεις, μέχρι και το ξενοδοχείο, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Επίσης, ο Θρύλος είχε τεράστια προβολή και από την επίσημη ιστοσελίδα της Σαχτάρ, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να δέχεται συνεχώς ερωτήσεις, όντας το κεντρικό πρόσωπο.

Αξίζει να αναφερθεί, πως ο Βασίλης Βούζας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον προπονητή της Σαχτάρ στη συνέντευξη Τύπου, όπου ακόμα κι εκεί υπήρχαν πάνω από δέκα δημοσιογράφοι.

Μάλιστα, όλοι τους μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια τον Ολυμπιακό, μένοντας εντυπωσιασμένοι από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τόσο στη διοργάνωση του Youth League, όσο και στον συγκεκριμένο αγώνα.

Άλλος ένας από τους πρωταγωνιστές του Θρύλου που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των Ουκρανών, ήταν και ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Βέργος.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα, η επίσημη Σαχτάρ έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φωτογραφίες τους, στις οποίες είχαν υπογράψει πάνω όλοι. Τις συγκεκριμένες φωτογραφίες θα τις κρατήσουν για ενθύμιο από αυτό το πολύ μεγάλο και σπουδαίο παιχνίδι.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ