2012-05-02 20:11:38
Φωτογραφία για Σε λίγο το Debate Ολάντ - Σαρκοζί
Δείτε στο planet-greece τι δίνουν τα τελευταία γκάλοπ

Απόψε στις 22.00(ώρα Ελλάδος) οι Γάλλοι πολίτες θα πάρουν θέση μπροστά στη «μικρή οθόνη» για να παρακολουθήσουν το κρίσιμο debate ανάμεσα στους Φρανσουά Ολάντ και Νικολά Σαρκοζί εν όψει των εκλογών της 6ης Μαϊου. Δείτε στο planet-greece τι δίνουν τα τελευταία γκάλοπ. Φρανσουά Ολάντ και Νικολά Σαρκοζί θα βρεθούν  σε 2 ώρες στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό όπου θα κληθούν να απαντήσουν σε καυτά θέματα, λίγα 24ωρα πριν τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Την ίδια ώρα, σε νέα δημοσκόπηση που διεξήχθη για λογαριασμό του Paris Match, ο Φρανσουά Ολάντ διατηρεί άνετο προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του Νικολά Σαρκοζί αποσπώντας ποσοστό 53,5% ενώ ο νυν πρόεδρος της Γαλλίας συγκεννρώνει το 46,5%.

Η αποψινή τηλεμαχία που θα μεταδοθεί σε διακαναλική απευθείας μετάδοση από όλα τα δημόσια μέσα ενημέρωσης , αναμένεται να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης καθώς οι Γάλλοι πολίτες ανυπομονούν να ακούσουν τον Γάλλο πρόεδρο να απαντά σε "καυτά" θέματα αλλά και τις απόψεις του υποψήφιου προέδρου υποστηριζόμενο από τους σοσιαλιστές για την μετάβαση αν εκλεγή σε μια άλλη Ευρώπη όπως υπόσχεται στους ψηφοφόρους του.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Draw something, όπως όλοι!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Draw something, όπως όλοι!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ