2012-05-02 20:56:11
Φωτογραφία για Ζαμπίδης: 6 μήνες χωρίς σεξ!!!
Αμ γι αυτό τους σακατεύει όλους στο ξύλο!!!

Καλεσμένος σήμερα ,στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη, στο Movies & Stars, στο MTV Greece, ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing Μιχάλης Ζαμπίδης.

Σε μια μοναδική εξομολόγηση αποκάλυψε το μεγαλύτερο διάστημα αποχής από το σεξ, μίλησε για τη σχέση του με τις γυναίκες και τον ερωτα ενώ για πρώτη φορά μας σύστησε την πανέμορφη μάνατζέρ του, Τόνια Φουσέκη που κρύβεται πίσω από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο IRON MIKE & TO SEX!

Σε κάθε αγώνα υπάρχουν πολλά πρέπει και δεν πρέπει. Εγώ προσωπικά, έχω στερηθεί την ανεμελειά μου και πολλά άλλα.

Εάν πάμε βάσει των τελευταίων στατιστικών, τότε ένας αθλητής πρέπει να μην κάνει σεξ 3 μέρες πριν τον αγώνα. Μέχρι δηλαδή και πριν 3 μέρες είναι ελεύθερος.

Εγώ προσωπικά έχω μπει σε πολύ μεγάλες περιόδους αποχής. Όταν ήμουν σε μιρκότερη ηλικία είχα κάνει 6μηνη αποχή από το σεξ γιατί παράλληλα έκανα και έναν πνευματικό αγώνα. Είχε σημαντικό ρόλο η στέρηση και η πειθαρχία του μυαλού. Οι 6 μήνες ήταν τεράστια εμπειρία και τότε θυμάμαι είχε λειτουργήσει θετικά, τουλάχιστον στο προπονητικό μου κομμάτι. Το να κάνεις κάτι τέτοιο είναι "επενδυτικό", επενδύεις την ενέργειά σου 100% στους στόχους σου.

Ένας αθλητής πρέπει να συμμορφώνεται με πολλά στάνταρντς, πρέπει να μαζεύεις ενέργεια.

Ο ΙRON MIKE & Η ΑΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ!

Δεν θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή είναι τόσο καλή όσο η επαγγελματική μου. Έχω πολλά πάνω και κάτω. Είναι άστατη. Η προσωπική μου ζωή δεν είναι σταθερή.

Το γεγονός ότι είμαι σε μια τέτοια εγρήγορση επαγγελματική και μπαίνω στον έναν αγώνα μετά τον άλλο, δεν ξέρω αν είναι ό,τι καλύτερο για γάμο. Αν βρεθεί η κατάλληλη γυναίκα που θα μπορούσε να με ισορροπήσει στον συναισθηματικό μου κόσμο και να μου παρέχει ψυχοσωματικά αυτά που θέλω, τότε, ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που θα βρει έναν τέτοιο άνθρωπο και δεν θα τον αρπάξει; Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, απλά πρέπει να ξέρεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Δεν έχω απαιτήσεις σωματικά, θέλω τον στανταρντ εξοπλισμό! Για μένα το 80% είναι ο τρόπος της. Μπορεί να είναι μία κούκλα που να μην σε ελκύει λόγω τρόπου.

Ο IRON MIKE & OI ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Στον έρωτα είμαι πολύ δοτικός, μπορώ να πω ότι είμαι κτητικός αλλά βασικά λέω ανοιχτά ό,τι αισθάνομαι και τα καλά και όσα με ενοχλούν. Αν μου φαίρεσαι καλά, πολλαπλασιάζω επί 10, αν μου φαίρεσαι έτσι κι έτσι, σηκώνω άμυνες και μαζεύομαι. Το προσωπικό μου κομμάτι όμως, το κρατάω για τον εαυτό μου για λόγους ισορροπίας. Δεν εκτίθεμαι πολύ. Πολλές γυναίκες μου δίνουν διακριτικά ή όχι πράσινο φως, όμως εγώ είμαι προσηλωμένος στον στόχο μου. Όταν έχεις σχέση, είναι καλό να υπάρχουν ισορροπίες και από τις δύο πλευρές σε ένα ζευγάρι. Πρέπει να θέτεις όρια, όμως πιστεύω ότι είναι στο χέρι της γυναίκας να επιτρέψει ή όχι κάποιον να τη φλερτάρει. Εκείνη ρυθμίζει τις αποστάσεις. Τις ισορροπίες τις κρατάει η γυναίκα.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ