2012-05-02 21:30:05
Φωτογραφία για Πάλτροου, Σαλντάνα και Φόντα μιλούν για τις αγαπημένες τους στάσεις στο σεξ
Στο Conversation, το νέο talk show της Αμάντα Ντε Καντενέτ (παραγωγός του οποίου είναι η Ντέμι Μουρ) οι καλεσμένες πρώτα χαλαρώνουν. Και μετά δέχονται ερωτήσεις που δεν τις περιμένουν, όπως το «Ποια είναι η αγαπημένη σου στάση». Το παράδοξο; Όντως απαντούν.

Ασυγκράτητο νευρικό γέλιο ήταν η πρώτη αντίδραση της Γκουίνεθ Πάλτροου όταν δέχτηκε την συγκεκριμένη ερώτηση. Και μάλιστα στο σαλόνι του σπιτιού της, αφού εκεί γυρίζεται -σύμφωνα με το concept- η εκπομπή. Η απάντηση της; «Τις γουστάρω όλες. Δεν υπάρχει κάποια που δεν κάνω».

Ενώ, αντίστοιχα, η σταρ του Άβαταρ, Ζόε Σαλντάνα, ήταν απείρως πιο περιγραφική «Μου αρέσει το ιεραποστολικό. Αλλά μου αρέσει να είμαι και κάτω στα γόνατα μου. Αλλά αυτό που πραγματικά λατρεύω είναι να είμαι από πάνω. Ουσιαστικά δηλαδή μου αρέσει ή η σκυλίσια στάση ή στα όρθια».

Αλλά καμία τους δεν πιάνει μια μπροστά στην ωμή ειλικρίνεια της 74χρονης Τζέιν Φόντα, που γύρισε και είπε «Παρότι είμαι ακόμη αρκετά ευλύγιστη και μπορώ ακόμη να σκύψω αν χρειαστεί, δεν είναι τόσο άνετα για μένα όσο πριν βάλω τεχνητή επιγονατίδα. Οπότε πλέον προτιμάω είτε να ξαπλώνω, είτε να ακουμπάω στον καναπέ και να έρχεται ο άλλος πάνω μου».

iefimerida.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ