2012-05-02 23:32:46
Φωτογραφία για Πήρε το αλεξίπτωτό του κι έπεσε σε... πυρηνικό εργοστάσιο!
Σάλο σε όλη τη Γαλλία και όχι μόνο... προκαλεί η ευκολία και κυρίως ο τρόπος με την οποία ένας ακτιβιστής της Greenpeace μπήκε στον πυρηνικό σταθμό του Μπιζέ.

Πήρε το αλεξίπτωτό του και... πέταξε! Όλα έγιναν στις 07:40 το πρωί, όταν ο ακτιβιστής με ένα αλεξίπτωτο πλαγιάς με μοτέρ «πέταξε» πάνω από το σταθμό, έριξε ένα καπνογόνο και στη συνέχεια προσγειώθηκε στο εσωτερικό του σταθμού όπου και συνελήφθη.

"Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να σταλεί ένα μήνυμα προς τους δύο προεδρικούς υποψήφιους (Σαρκοζί και Ολάντ) που αρνούνται τους κινδύνους που προέρχονται από την πυρηνική ενέργεια. Θέλαμε να αναπαραστήσουμε μία εξωτερική επίθεση, του τύπου πτώση αεροσκάφους", δήλωσε η Σοφιά Μαζνονί, υπεύθυνη πυρηνικών θεμάτων της Greenpeace Γαλλίας.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ακτιβιστές της Greenpeace, θέλοντας να αναδείξουν τα κενά ασφαλείας των πυρηνικών εγκαταστάσεων, πραγματοποίησαν θεαματικές επιχειρήσεις κατορθώνοντας να εισέλθουν στους πυρηνικούς σταθμούς του Νοζάν-σιρ-Σεν (βορειο-ανατολική Γαλλία) και του Κριά (νότια Γαλλία).
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ