2012-05-03 00:23:46
Φωτογραφία για Σφοδρή επίθεση Τσίπρα στην Χρυσή Αυγή...«Οι ναζιστές θέλουν να μπουν στη Βουλή»
Από τους paranonymousΚάλεσμα στους παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από την Πάτρα, το βράδυ της Τετάρτης, ο οποίος πραγματοποίησε ανοιχτή προεκλογική ομιλία στην πλατεία Αγίου Γεωργίου.

Συγκεκριμένα τόνισε πως «όσοι το 2009 ψηφίζσατε ΠΑΣΟΚ, θέλω να σας πω ότι δεν είστε εσείς που εγκαταλείπετε το ΠΑΣΟΚ τώρα. Είναι το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου που σας εγκατέλειψε»

Παράλληλα απευθύνθηκε και στους συντηρητικούς ψηφοφόρους λέγοντας ότι «ξέρω πως έχουμε ιδεολογικές διαφορές. Η μόνη υπόσχεση που σας δίνουμε είναι ότι δεν θα σας προδώσουμε, ότι θα παλέψουμε για τους εργαζόμενους. Η ιστορία γράφεται με αγώνες και με ανυπακοή»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στη Χρυσή Αυγή, λέγοντας σε υψηλούς τόνους «οι ναζιστές του Χίτλερ έρχονται και πάλι σήμερα και ζητούν να μπουν στην Βουλή. Τους εξέθρεψε το σύστημα. Δύο χρόνια τώρα δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να εξηγούν ότι η βία είναι οι διαδηλώσεις των εργαζομένων και των νέων».


Δριμεία κριτική άσκησε στο ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα στον πρώην υπουργό Οικονομίας και νυν Περιβάλλοντος, χαρακτηρίζοντας τον «υπουργό Τιτανικού», ενώ σημείωσε πως «αφού ολοκλήρωσε το έργο του και βούλιαξε την οικονομία, μετά πήγε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για να ολοκληρώσει την καταστροφή».

Νωρίτερα στο Αίγιο, μίλησε για αριστερή κυβερνητική πλειοψηφία. Συγκεκριμένα μιλώντας σε εργαζόμενους της ΕΒΟ χαρακτήρισε κρίσιμη την ψήφο, ενώ στη συνέχεια είπε «να μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί η πορεία προς την δυστυχία του ελληνικού λαού. Δώστε ψήφο στην Αριστερά για να δημιουργηθεί αριστερή κυβερνητική πλειοψηφία.
Π/Θ
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μετά την βαρβαρότητα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μετά την βαρβαρότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ