2012-05-03 00:30:07
Φωτογραφία για Τον κούραζαν τον Μπερλουσκόνι... τα νεαρά μοντέλα!
Τηλεφωνικές συνομιλίες του πρώην πρωθυπουργού

Νέες πικάντικες λεπτομέρειες για τα «μπούνγκα πάρτι» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica». Τηλεφωνικές συνομιλίες του πρώην πρωθυπουργού που υποκλάπηκαν και που αποτελούν τεκμήρια στη δίκη του Καβαλιέρε για την υπόθεση του επί πληρωμή σεξ με ανήλικη, αποκαλύπτουν έναν Μπερλουσκόνι εξουθενωμένο από τις μεταμεσονύκτιες ατασθαλίες με τα νεαρά μοντέλα.

Σε μια συνομιλία του με κάποια κοπέλα φέρεται να λέει: «Κάναμε τρελά πράγματα χθες βράδυ. Πες στον Αίντα ότι σήμερα δεν θα κάνω τίποτα γιατί είμαι πολύ κουρασμένος. Σήμερα θα έχουμε ένα ήρεμο δείπνο με μουσική». Σε άλλη συνομιλία του με κάποιο μοντέλο που ήταν τακτικός θαμώνας στα πάρτι του αλλά απουσίαζε στα δύο τελευταία, φέρεται να λέει: «Θα πρέπει να είχες πολύ πιο ενδιαφέροντα ραντεβού, από σεξουαλικής απόψεως».

Παρά το σκάνδαλο τα μπούνγκα πάρτι του Μπερλουσκόνι συνεχίζονται, φέρεται να είπε η Νικόλ Μινέτι, πρώην σοουγούμαν και νυν δημοτικός σύμβουλος που κατηγορείται ότι προμήθευε τον Μπερλουσκόνι με νεαρά κορίτσια.

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ