2015-03-07 14:27:08
Φωτογραφία για ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ... ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!
Στον Ολυμπιακό περιμένουν με... αγωνία το σημερινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή (19.30, NS2) και το βασικό θέμα είναι να διεξαχθεί το ματς και να μη χρειαστεί να μείνει η ομάδα άλλη μια μέρα στη Θράκη, χάνοντας πολύτιμο χρόνο ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο καιρός στην Κομοτηνή είναι πολύ κακός και ακόμη χειρότερη η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, όπως διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και σας ενημερώσαμε σχετικά.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα από τον διαιτητή Δελφάκη, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο να διεξαχθεί η αναμέτρηση σε ένα γήπεδο πολύ επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και των δυο ομάδων.

Ο Περέιρα έχει έτοιμα τα πλάνα του και προετοιμάζει τους παίκτες για... σκληρή μάχη στη λάσπη. Οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Γιαννούλης, Μποτία, Σιόβας, Μανιάτης, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Χάρα είναι ένα πιθανό σχήμα.


Με Φορτούνη, Αφελάι, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαντάνα, Εντινγκά, Μαζουακού να είναι διαθέσιμοι, συν τους γκολκίπερ Μέγιερι, Χουτεσιώτη.

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες συνδυάζοντας την ουσία με καλό θέαμα στο βούρκο της Κομοτηνής. Στο ματς με τον Πανθρακικό, οι ερυθρόλευκοι, θέλουν να φτάσουν στη νίκη παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Η ισοπαλία στο Κύπελλο με την ΑΕΚ, ο αποκλεισμός από την Ντνίπρο και η ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν... αφήνουν άλλα περιθώρια στην ομάδα του Περέιρα, που πρέπει τώρα να επιστρέψει στο καλό αγωνιστικό προφίλ της.

Πάντως, το έργο του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να είναι και τόσο εύκολο, μιας και η ομάδα της Κομοτηνής είναι αήττητη στην έδρα της, μετρώντας 6 νίκες και 7 ισοπαλίες.

Κι όλα αυτά στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κομοτηνής, που θέτει το ματς υπό τον κίνδυνο της αναβολής...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ