2012-05-03 01:40:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης δηλώνει Ψηφίστε, είναι μεταδοτικό!
Κάθε φίλαθλος, υποστηρίζει και μια ομάδα. Μία ομάδα που σήμερα αποτελείται από πχ. 15 παίκτες, αύριο θα πάρει 2 παίκτες μιας άλλης ομάδας, 3 μίας άλλης και 1 ακόμα μίας, αντικαθιστώντας κάποιους δικούς της. Θα εξακολουθήσει να είναι η ίδια ομάδα, εφόσον θα έχει το ίδιο όνομα. Αργότερα, θα έρθουν στην ομάδα και νεότεροι παίκτες που θα αντικαταστήσουν κάποιους άλλους, κι αυτοί που θα φύγουν θα αγωνιστούν ως αντίπαλοι της πρώην ομάδας τους, η οποία και πάλι θα είναι η ίδια ομάδα. Ίσως μάλιστα όλοι οι παίκτες που βρίσκονταν στην εν λόγω ομάδα να γίνουν αντίπαλοι, και αυτή να αποτελείται μόνο από πρώην αντιπάλους. Οι οπαδοί της ομάδας θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα «τους», κι ας μην έχει καμία ομοιότητα με την ομάδα που αρχικά υποστήριζαν.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα κόμματα… Ακόμα κι αν όλοι οι μπλε μετακινηθούν στην πράσινη πλευρά, κι αν οι πράσινοι γίνουν κόκκινοι, κι οι κόκκινοι γίνουν μπλε, κτλ κάποιοι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν το χρώμα τους… τους μπλε αρκεί να μη βγουν οι πράσινοι ( κι ας είναι κόκκινοι), τους πράσινους για να μη βγουν οι μπλε (κι ας είναι μπλε), τους κόκκινους που είναι καλύτεροι (ενώ δεν ήταν ως πράσινοι) κοκ.

Αν όμως αυτό που υποστηρίζουμε δεν είναι οι άνθρωποι και οι πεποιθήσεις τους, τότε τι είναι; Το χρώμα; Το όνομα; Η ψήφος του μπαμπά μας;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ