2012-05-03 01:54:04
Φωτογραφία για Τοπική εορτή του Αγίου Αθανασίου στο Γεράκι
Με ιδιαίτερη θρησκευτική ευλάβεια και επισημότητα εορτάστηκε και φέτος στις 2 Μαΐου η ανακομιδή λειψάνων του Αγίου Αθανασίου, τοπική εορτή του Γερακίου. Ετελέσθη... Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας στον Κεντρικό Ναό Γερακίου «Η Κοίμησις της Θεοτόκου» χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου και ιερέων της γύρω περιοχής.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας έγινε λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Αθανασίου συνοδεία της φιλαρμονικής σε κεντρικό δρόμο του χωριού μας.

Παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος Γερονθρών κ. Νικολέττα Χρήστου-Μιχαλούτσου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γερακίου κ. Νίκος Σακελλαρίου, ο αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ευρώτα κ. Φίλιππος Πήλιουρας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μεταξία Μυλωνάκου και κ. Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Σκάλας κ. Γεώργιος Μαρουδάς, Πρόεδροι Συλλόγων Γερακίου, οι Διευθυντές, Δάσκαλοι, Καθηγητές, μαθητές από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης καθώς και πλήθος κόσμου από το Γεράκι και μη.

Μετά το πέρας του εκκλησιασμού ο Ιερέας Ιωάννης Χαραμής προσέφερε γλυκά και αναψυκτικά στους επισήμους στο Ενοριακό Κέντρο.

Χρήστος Μπαλαμπάνος

Πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Γερακίου

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπαλαμπάνος
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ