2012-05-03 03:59:52
Φωτογραφία για «Campeón» η Ρεάλ! [Video]
Το 32ο πρωτάθλημα στην Ιστορία της πανηγυρίζει από απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετά τη νίκη με το εκκωφαντικό 3-0 μέσα στο Σαν Μαμές έγινε και πάλι Βασίλισσα της Ισπανίας, μετά από τέσσερα χρόνια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα χρόνια για να ανέβει και πάλι στο θρόνο της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αφού κατάφερε να σταματήσει την αυτοκρατορία της Μπαρτσελόνα και να φτάσει στον 32ο τίτλο της.

Στο εξ' αναβολής ματς της 20ης αγωνιστικής, οι μερένχες ταξίδεψαν στο Μιλμπάο για να αντιμετωπίσουν την τοπική Αθλέτικ, την οποία κέρδισαν με 3-0. Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν άνοιξε το σκορ στο 16', ο Μεσούτ Εζίλ έκανε το 0-2 στο 20' και ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο 50', φτάνοντας τα 44 τέρματα τη φετινή σεζόν.

Έτσι, οι Μαδριλένοι έφτασαν τους 94 βαθμούς, έναντι 87β. της δεύτερης Μπαρτσελόνα, και κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Φιέστα δεν αναμένεται να υπάρξει απόψε όμως, αφού η ομάδα αναμένεται να επιστρέψει μετά της 03:00 στη Μαδρίτη και για να αποφύγουν τυχόν επεισόδια οι διοικούντες ενημέρωσαν τον κόσμο ότι θα το πανηγυρίσουν όλοι μαζί το βράδυ της Πέμπτης.
gazzetta.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ