2012-05-03 08:52:44
Φωτογραφία για Σήμερα η εκταφή Τσαλικίδη
Εντός των προσεχών ωρών αναμένεται να γίνει η εκταφή της σορού του Κωνσταντίνου Τσαλικίδη, μετά από εντολή του εισαγγελέα Χαρ. Λακαφώση. Στόχος είναι να αναδειχτούν περισσότερα στοιχεία στις συνθήκες υπό τις οποίες το 39χρονο στέλεχος της Vodafone βρέθηκε απαγχονισμένο στο διαμέρισμά του στον Κολωνό στις 9 Μαρτίου 2005.

Έντεκα μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2006, δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία για το «σκάνδαλο των υποκλοπών» σε βάρος μελών της κυβέρνησης και άλλων προσώπων, μέσω παράνομου λογισμικού συνακρόασης, το οποίο, κατά τα στελέχη της εμπλεκόμενης εταιρείας, διαγράφηκε λίγες μέρες ή ώρες, πριν την απώλεια ζωής του Τσαλικίδη.

Η δικογραφία για την υπόθεση, μετά από δύο φορές που τέθηκε στο αρχείο, ως αυτοκτονία, εξετάζεται εκ νέου από τον εισαγγελέα Χαρ. Λακαφώσης , μετά από σχετικό αίτημα της οικογένειας του εκλιπόντος προς την Εισαγγελία, που έγινε δεκτό.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή ήδη για την εκταφή, ώστε μέσω υπολειμμάτων τριχών και οστών, να διενεργηθούν νέες τοξικολογικές και ακτινοσκοπήσεις.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ