2012-05-03 09:08:59
Φωτογραφία για O καιρός για σήμερα
Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στην Ηπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και σε ορεινές περιοχές της Στερεάς και της Πελοποννήσου προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα βόρειοι 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Καλός θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Το θερμόμετρο θα δείξει από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Kαιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία τοπικές νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.


Aνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 09 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Kαιρός: τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στην Ηπειρο και στα ορεινά της δυτικής Στερεάς και πιθανώς της Πελοποννήσου.

Aνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 11 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Kαιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά καθώς και τα ορεινά της Πελοποννήσου.

Aνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 10 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Kαιρός: γενικά αίθριος.

Aνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Kαιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα νότια.

Aνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ