2015-03-13 19:51:00
Φωτογραφία για Είμαστε πρώην Δημοτικοί Αστυνόμοι ή καλύτερα μπαλάκια του τένις
Αγαπητό Tromaktiko,

Είμαι πρώην Δημοτικός Αστυνομικός ή καλύτερα μπαλάκι του τένις όπως... αποφάσισαν να παίξουν την ζωή μου οι κυβερνήσεις της «φασιστικής» ΝΔ και του «δημοκρατικού» ΣΥΡΙΖΑ.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 η υπηρεσία καταργήθηκε. Τα προβλήματα που ακολούθησαν ήταν πολλά. Διαλύθηκαν οικογένειες, αφήσαμε τα σπίτια μας, οι υποχρεώσεις δυσβάστακτες έτρεχαν...Καταφέραμε και εγκλιματιστήκαμε στις νέες υπηρεσίες και συγκεκριμένα στην ΕΛΑΣ με οποια προβλήματα υπήρχαν.

Το μείζον θέμα της εκπαίδευσης για πλήρη ένταξη ως Αστυνομικοί πλέον που τόσο αποζητούσαμε μάταια, ποτέ δεν ήρθε. Εν ολίγοις καταφέραμε και πατήσαμε ξανά στα πόδια μας, μετακομίσαμε σε νέες πόλεις, ξαναδημιουργήσαμε απ’το μηδέν.

Σήμερα το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης έβγαλε ανακοίνωση http://www.ydmed.gov.gr/?p=10635 και κάνει λόγο για αποκατάσταση των αδικιών. Αλλά φροντίζει έμμεσα να αδικήσει την μεγαλύτερη μερίδα των Δημοτικών Αστυνομικών. Υποχρεώνει όλους όσους αυτή την στιγμή υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ να επιστρέψουν στην παλιά τους θέση.


Προσέξτε, ΜΟΝΟ όσους είναι στην ΕΛΑΣ. Όχι τους υπόλοιπους 2000 που υπηρετούν σε Περιφέρειες, Καταστήματα Κράτησης, Τελωνεία.

Αφαιρεί το δικαίωμα από αυτούς που μετά βίας η προηγούμενη κυβέρνηση τους είχε αναγκάσει να επιλέξουν μια θέση στην Επικράτεια προκειμένου να μην χάσουν την εργασία τους. Αυτή είναι η διόρθωση της αδικίας σύμφωνα με τον κ Κατρούγκαλο;

Απαιτούμε το δικαίωμα της εθελοντικής μετακίνησης οποιουδήποτε πρώην Δημοτικού Αστυνομικού, είτε βρίσκεται σε Καταστήματα Κράτησης είτε βρίσκεται στην ΕΛ.ΑΣ.

Το 50% των Δημοτικών Αστυνομικών που υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ δεν επιθυμεί την επιστροφή τους στους Δήμους! Το γνωρίζετε αυτό κ. Κατρούγκαλε;

Γνωρίζετε κ.Πανούση ότι οι συνάδελφοι παρ’όλα τα εμπόδια στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και τα καταφέρνουν ισάξια με το αστυνομικό προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ;

Εσείς δεν είχατε τονίσει στα κανάλια ότι στην περίπτωση μετακίνησης Δημοτικών Αστυνομικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα γίνει σε εθελοντική βάση λόγω της πρόσφατης απόφασης του ΣΤΕ και της οργανικής θέσης που κατέχουν μέσω ΑΣΕΠ;

Τι μεσολάβησε;

Ζητάμε εκπαίδευση και πλήρη ένταξη και όχι να γίνουμε το μπαλάκι τρόπαιο που αρπάξατε από την ΝΔ και το περιφέρετε στην αυλή σας.

Δημοτικοί Αστυνομικοί που επιθυμούν να παραμείνουν στην ΕΛ.ΑΣ!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ